Miért nincs politikai összefogás a pedofil ragadozók ellen???
Az előbb néztem meg az alábbi friss videót a youtube-on, ami annyira megrázott, felkavart és azóta is a hatása alatt vagyok, hogy arra szavak sincsenek!!!
Annyira sajnálom ezt az áldozatot és annyira megrázó, amit és ahogy elmond, hogy a fájdalomtól, a felháborodástól és az együttérzéstől ORDÍTANI TUDNÉK!!! :((
Nagyon együtt érzek az akkor 12 éves áldozattal, aki ebben a riportban immár felnőtt férfiként elmeséli a történetét, hogy sír a lelkem és nem értem, hogy hogy csába lehet némán eltűrni a pedofil ragadozók garázdálkodásait, miért nincs összefogás a pártok részéről és miért csak a Mi Hazánk-ot hallottam eddig ez ügyben felszólalni?!
Hol van a többi párt?
Hol van az összefogás?
Miért az áldozatoknak kell félniük???
Miért az áldozatok szégyellik magukat?
Miért maradnak csendben azok, akiknek beszélniük kellene, akik megvédhetnék a többi gyereket???
Mit szólnának az emberek ahhoz, ha mindez a saját gyerekükkel történne meg?
Akkor is hallgatnának?
Van az a pénz?
Megéri?
Milyen jövő vár így ránk?
Itt a videó, hátha valaki(k)ben megszólal a lelkiismeret ennek hatására:
https://www.youtube.com/watch?v=XF5_Y0fOegc
Én nagyon haragszom azokra, akik tudják, de nem tesznek semmit!
És minden elismerésem Füssy Angélának meg ennek a férfinak, hogy ilyen őszinte és megrázó riportot hoztak össze.
Talán ettől többen felébrednek.
És talán van még remény egy jobb emberiségre..
Nektek mi a véleményetek?
Szerintetek ha akkor ordítva kirohant volna a gyerek az utcára segítségért és rendőrért kiáltva, ha rögtön vettek volna róla orvosi látleletet és lett volna bizonyíték a bűncselekményre, akkor lett volna rá esély, hogy a pedofil ragadozót még akkor lecsukják?
Mi lett volna abban a helyzetben a legjobb lépés?
Nyilván gyerekként ezt nem tudhatta az akkori áldozat, de ti mit gondoltok, mit kellene és mit lehetne tenni hasonló szituációban?
Mi a megoldás?
Azt hiszem, hogy a 2-es már meg is válaszolta a címben feltette kérdésemet..:
Valszeg azért nincs összefogás, mert nincs sem értelem, ami magát a problémát felfogná illetve annak súlyosságát, sem pedig együttérzés.
Szerintetek miért ilyenek az emberek és mit lehetne tenni, mi a megoldás?
Én csak a Tiszát hallottam a gyerekvédelemmel foglalkozni eddig.
De valószínű te eddig a mihazánkat követted, én meg nem.
Nem politikai kérdés.
Társadalmi összefogás kellene, és nem sunnyogni, hogy jaj, de a gyerek biztos hazudik, mert a pap biztos nem csinál ilyet. (nem néztem meg a videót, csak a saját tapasztalatomról irtam)
Mit vársz a politikusoktól, amikor a véres szájú "keresztény" politikus a legnagyobb ereszen csúszkáló drogjúzer bajnok (most mindegy, hogy pedo vagy sem, bűnös és ennyi), és nem, hogy börtönbe nem került, de két év múlva úgy hozták vissza, mintha semmi sem történt volna. Amíg a társadalom elnézi nekik a bűneiket, mert politikus, mert híres, mert főnök, mert félek tőle, addig nem fog változni semmi. Társadalmi összefogás kellene ellenük, de a magyarok jelenleg csak a széthúzásra koncentrálnak, nem az összefogásra.
4-es: pontosan mit is tett eddig a Tisza a gyerekvédelemért??
Mert én eddig csak cirkuszt láttam..
De úgy látszik, hogy tetszenek sok embernek a mutatványosok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!