Ha mostanában csatlakozik az ember a TISZA párthoz és aktívan segédkezik, mint párttag, remélhet, valami komolyabb pozíciót, mikor 26-ban elsöprik a Fideszt?
Kérdező!
"Hát igen, a Fidesz-nek tényleg lejárt az ideje."
Ezzel nem mondtál semmi konkrétumot, csak a balos lózungot szajkózod.
Tök mindegy, hogy egy párt hány éve van hatalmon, nem az idő az, ami miatt félre kell állnia. Ez hülyeség.
Az nem program, hogy az Orbánt le kell váltani.
Pl.mutass alternatívát az orosz energia kiváltására, a lakhatás megoldására, az eü. jobbá tételére, stb.
De azt mondani, hogy lejárt az ideje, hát elég szánalmas és nevetséges megállapítás.
"Az nem program, hogy az Orbánt le kell váltani."
Márpedig más programja nincs az ellenzéknek. Itt a Gyakorin is olvashatod: mindegy ki, csak Orbán menjen. Hogy utána mi lenne, arra egy válasz van: mindegy, ettől csak jobb lehet. Hát nem, sokkal rosszabb is lehet! Jöhet olyan is, hogy keservesen visszasírnák Orbánt! Nem is csak a hívei...
Köszi, privátban ne irkálj nekem kormány propagandát! A válaszaid hasznossági százaléka mindent elárul. Ennél ügyesebben dolgozz a megbízóidnak, akik csődbe vitték az országot.
És felesleges negyed óra múlva, magadnak válaszolnod egy másik profilodról. Attól még ugyanolyan átlátszó lesz. Semmi konkrétumot nem írtál, az ellenzék mocskolásán kívül.
14# Végignéztem, és rajtam kívül legalább 1 valaki van, aki pirosakat szokott kapni, de inkább többen vannak. Azt meg sehol sem láttam, hogy az ellenzéket mocskolnák.
A politika kategoriában - meg általában a Gyakorin- a piros x annyit jelent, hogy személy szerint neki más a véleménye. A hasznossághoz nincs köze az értékelésnek.
2,5,13-as vagyok
Ahhoz Magyar Péter valóban "kicsi", hogy ömiatta menjen a Fidesz.
És nem úgy néz ki, hogy még "növésben" van, inkább fordítva.
13.
Volt már más is kormányon, össze lehet hasonlítani, ki mennyit lopott és ki mennyire nézte hülyének az embereket. Fideszéket ebben nem lehet überelni, úgyhogy de, néha annyi is elég, hogy mindegy ki, csak ezek ne.
18# Összehasonlítottam: előző kormány alatt komoly gondot jelentett a közüzemi számlák befizetése, gyakran el voltam maradva, mert akkora teher volt, hogy nélkülözések árán sem tudtam kigazdálkodni.
Lehet, hogy lopnak most is, de biztos kevesebbet, mint elődjük, mert jópár éve nem gond már a számlák fizetése, sőt tartalékot is tudtam képezni. Közben nem verek minden fillért a fogamhoz, ahogy régen tettem, hanem normálisan élek.
19.
Igen. Erre mondják, hogy van, aki a pénz miatt fideszes, van aki meg ingyen hülye, azért. Eldöntheted, hogy te melyik vagy.
Továbbá szívesen olvasnék tőled valami helyzetjelentést az infláció alakulásáról, a benzinárról, az euroárfolyamról, a reálbércsökkenésről. Ne zavarjon továbbá az sem, hogy ettől még az oroszok vagy az abroszfejűek nem adják olcsóbban nekünk a gázt vagy a kőolajat, valakinek azt akkor is ki kell fizetni, így végső soron kifizeti mindenki valamelyik adó képében (az is, aki pl nem is gázzal fűt), csak azért, hogy te aztán ideböföghesd ezt a sületlenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!