Miért szégyellik a fideszesek a Fidesz és Orbán hitelveit?
Figyelt kérdés
Nem büszkének kellene lenniük a haza védelméről Orbán B. által kimondott miniszterelnöki véleményre, a világszínvonalú közegészségügyre, a magyar családok kiemelkedő jólétére? A fizetések és a nyugdíjak úgy nőnek, mint Orbán Viktor fizetése, a magyar emberek vagyona olyan gyorsan nő százmilliárdokra, mint az Orbán klán, Tiborcz, Rogán, Mészárosoké. Az árak csökkennek folyamatosan, egyre olcsóbb a megélhetés, nincs a világon jobb hely. Csak a nemzetet elárulók dolgoznak az összeomló nyugaton.okt. 6. 16:38
1/5 anonim válasza:
Én csak vagy nem csak a Putyin imádatával nem vagyok kibékülve.
3/5 anonim válasza:
Álljunk meg, mert igénylem!
Kezdjük ott, hogy vannak Orbánnak (és általa a Fidesznek, mint kormánynak) elvei?🤔 Vagy voltak valaha? Költői a kérdés, tudjuk, hogy nem, sosem voltak, most sincsenek, nem is lesznek.
4/5 A kérdező kommentje:
21:49
Még ha az is lennék (de ez csak a lázálmaidban van), oroszok pincsikutyájának lenni mennyire nem nemzetáruló, és mennyi rubel csilingel a zsebedbe?
okt. 8. 08:03
5/5 anonim válasza:
Attól, hogy a yankeek kutyája vagy vagy nem vagy, még nekem nem kell az oroszok pincsijének lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!