A Fidesz-közeli média beleértve a "közmédiát" vajon beszámolt arról, hogy republikánus (gyengébbek kedvéért: az Orbán szövetséges Trump pártja) szenátorok jöttek Magyarországra és bírálták a demokrácia leépülését?
Erről nem hallottam, pedig több híroldalt olvasok
Dobnál valami linket, hogy tájékozódni tudjak?
Azzal hogy valamit elhalgatnak, meg hírt nem hamisítanak kérdező.
Te sem vagy piskóta ezekkel a megfogalmazásokkal.
Egyik kutya másik eb.😉
Dehogynem.
Hírhamisításnak több fajtája is van.
Többek között:
1. Hamis állítást közölni
2. Igaz állítást megtévesztő kontextusban közölni
2. Meglévő tényt elhallgatni
3. Valamilyen tényről nem megfelelő súlyban számolni be, eltúlozni, vagy elbagatellizálni azt.
A hírhamisítás célja pedig pont a közvélemény megtévesztése.
" Igazából az fáj nekik, hogy egyre jobb üzleti kapcsolatban állunk Kínával"
Aha... a "jobb üzleti kapcsolaton" azt érted, hogy a magyar állam súlyos tíz- meg százmilliárdokat fizetnek ki Kínának, hogy idehozzon valami retkes összeszerelőüzemet, ami egyrészt kiviszi a profitot az országból, másrészt tele lesz migráns vendégmunkásokkal?
Tetszik, amikor ilyen bolsevik híroldalaktól idézgetnek, őket engedik kb utoljára minden hiteles hírforrás közelébe. :D
Marad nekik a hasraütéses alapon elv.
Usánka meg jobb ha csendben marad, náluk szerencsétlenebb gazdaság nincs sehol a világon. Eladják a bolsijaik a részvényeik zömét a kínyaiaknak, aztán meg hisztiznek, ha más is összeáll kínával bármilyen szinten.
Lassan már csak pár cég maradt az usa-ban, csodálom, hogy a hp, meg a tesla még nem kínai.
oroszokkal meg maradjanak csendben, a fűtőelemeket egyelőre tőlük veszik.
Harmadrészt meg nagy eséllyel energiahiányhoz vezet, környezetet károsít...
Na de koncentráljatok a kérdésre! :)
Ha nem ment volna át, nem csak úgy az "USÁ-kosok jöttek át bírálgatni, mert irigyek, és savanyú a szőlő", hanem Orbán szövetségesének, Trump pártjának (tudod: "apa férfi, anya nő" taps ;) ) a szenátoraiból áll a delegáció.
Tudtam, hogy egyesek belefutnak ebbe a hibába, ezért is írtam le már a kérdésben, hogy kik a republikánusok. :D de most itt egy kicsit jobban kifejtettem, hátha így már érthetőbb. Aki elsőre, vagy anélkül is megértette, attól elnézést kérek, igyekszem mindenkihez alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!