Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek, észrevettétek,...

Fideszesek, észrevettétek, hogy hanyatlik a pártotok?

Figyelt kérdés

Az ellenzékiek szerint egyértelmű. Viszont ők lehet csak beképzelik, mert nagyon vágynak már egy kormányváltásra.

Ti mit gondoltok, tényleg nincs rendben valami a Fidesznél?

szept. 29. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Igen
szept. 29. 15:46
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Igen. Semmi sem tart örökké. Van egyfajta hanyatlás, bár nem olyan jellegű szétrohadás, mint az óellenzéknél, akiknek a nagyrésze (Mszp, Momentum, Jobbik, stb.) eltűntek a süllyesztőben. És a hanyatlás ellenére még mindig megvan az abszolút többség, talán a 2/3-d is.
szept. 29. 15:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Én azt látom, hogy a minden szarizmus nagyon hangos manapság DE nem vagyok benne biztos, hogy 2 év múlva a választások előtt is ez lesz illetve abban se, hogy tényleg ezt gondolja a csendes többség. Anno 2018-ban volt hasonló, hogy nagyon lelkes volt sok ismerősöm a Jobbik néppártosodása miatt, aztán valahogy választások után már azt mondták, hogy mégiscsak a Fideszt húzták be.

Eleve a közvélemény kutatók 21-ben az ellenzéket mérték 5%-kal többre, mint a Fideszt, mégis valahogy más lett a vége, szóval a Fidesz hanyatlására akkor van esély ha maradnak a rossz gazdasági kilátások.

szept. 29. 16:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 14 éve hanyatlik, mégis minden választás megnyer 14 éve, további ilyen boldog hanyatlást kívánok nekik.
szept. 30. 14:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Én csak azt látom,hogy sokadik szarháziak összefogása állt össze egy ganyédombnak.

(de,minek?)

szept. 30. 19:41
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

De most oszinten aki meg mindig Fideszes az miert az?

Meszaros , Tiborcz es meg par fideszes nagytokes mar bekerult a vilag 500 leggazdagabb embere koze A Mi Penzunkbol. Soha ennyi penzt politikusreteg meg nem lopott el.

Barmit megusznak, van olyan fideszes aki egy gyilkossagot is.

Most egy volt 3/3-as ugynok lett a szuverenitas vedelmi hivatal vezetoje azert, hogy aki a meggazdagodasukat firtassa azokat kikeszitse, ellehetetlenitse.

Keleti diktaturakkal bizniszelnek ugy hogy nekunk abbol semmi jo nem szarmazik.

Egymas utan buknak ki az olyan ugyek amikbol azt vonhatjuk le hogy a fidesz a legalja mocskos emberekkel van teli.

Eluraltak a Balatont, Tokaj hegyaljat, a magyar szallodaipart, az energiaszolgaltato ipart, az epitoipart.

Az egeszsegugy kaosz es csod. Aki raszorul az egeszsegugyre az tudja mirol beszelek.

Pl. 2021-es korhazi fertozeseket titkoltak. Most kerult nyilvanossagra. Ugyanmar miert kellett titkolni azt a sok halal esetet...

szept. 30. 21:11
 7/11 anonim ***** válasza:
39%
Elég erősen!
szept. 30. 21:20
 8/11 anonim ***** válasza:
39%
Ebbű mszp sors lesz.
szept. 30. 21:21
 9/11 anonim ***** válasza:

#6-os.

Én például a Fideszre szavazok, de nem mondanám magam Fideszesnek.

Ugyanis én mindig minden választás előtt azt nézem, hogy az elmúlt időszakban hogyan változott a saját és családom életszínvonala, milyenek a tapasztalataim.

Az idei évben például el tudtunk menni egy 10 napos külföldi nyaralásra és 3-szor voltunk hosszúhétvégézni külföldön, meg még megyünk majd wellnessezni is. Mindezt úgy, hogy a feleségem jelenleg GYED-en van, de nekem sem nagyobb a fizum nettó 420 ezernél (a mindenféle adókedvezményekkel együtt). 2 éve megjártuk a szülészetet, valamint sajnos nagymamám ebben évben műtéten is átesett, így a kórházról is van tapasztalatunk. A kaja rossz volt, de azon kívül mindennel meg voltunk elégedve. Nagyobbik gyermekünk iskolás. Teljesen ingyen bejárhatta Erdélyt, de más táborozásokon is részt vehetett elérhető áron. Tankönyvekért sem fizetünk. Mindez azóta van, amióta ez a kormány van. Én a saját és környezetem életével meg vagyok elégedve, nem akarok többet. Ezért miért is akarnék váltást?! Miért szavaznék az ismeretlenre?

Azért meg az Orbán lop?! Amíg én jól élek, pont leszarom ki mennyit lop…

okt. 5. 06:30
 10/11 anonim ***** válasza:

9-es! En en meg kaptam 2 kg krummplit. En is rajok szavazok.

NEKEM Legyen jo es a kiccsaladom reszere a tobbi nem szamit.

Orbane lehet a hatalom es az orszag csak a 2kg krumplit kuldje minden 4 evben.

9-es? Erzed, hogy mit irtal?

Szerinted az "ingyen" tankonyv arat ki fizeti? A lopas arat ki fizeti ki? Segitek: TE FIZETED!

Mikor tanulod mar meg hogy ingyen nincs semmi?

okt. 5. 10:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!