Orbán Viktor miért tartja az életszínvonal alatt a rokkantakat?
Anno a 90-es években meg utána is sokáig, baromi sok visszaélés volt a rokkanútosításokból.
Úgy működött,hogy Jóska bácsi, Marika néni jóban volt a háziorvossal és üveg jó borért vagy két kacsáért cserébe, lepapírozta a rokkantosításukat, akkor is, ha egészségügyileg nem volt még indokolt.
Ez pedig jelentősen megterhelte a az államkasszát.
Ennek lett az eredménye,hogy a mostani kormány ezt megszigorította.
A problémát én inkább abban látom, nem gondoskodik megfelelően a foglalkoztatásukról.
Nem tudom. A fidesz meg a politikusok ugye szívtelen gazemberek. Egy rokkant nem Tud úgy dolgozni egyszerűen. Önhibáján kívül. Támogatni kéne őket.
Mondjuk hogy van 500k súlyosan rokkant. Kapjon 50k-rel többet mint most. Az havi 25 milliárd, évi 300 milliárd. Ez nem nagy összeg ahhoz képest mennyit lopnak, herdálnak el. Évente az adósságteher valami 4000 milliard talán. Máris jobban élne 500k ember.
Azt sem értem miért nem adják össze a támogatást, nyugdíjat, fizetést. Régen vagy dolgoztál vagy rokkantságit kaptál, ma már szerencsére mindkettőt. Ezt kéne a nyugdíjjal is.
5#
Csak,hogy ez nem mese.
A saját családomban is volt ilyen.Az illető meg még büszke is volt rá,hogy "kijátszotta a rendszert".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!