Meddig züllik tovább a Fidesz?! Mi jöhet még ezek után?
Családbarát értékrendet hirtettek - nőverőkkel, gyerekverőkkel vannak tele, a pedofilbotrányról nem is beszélve. Nem csoda, hogy az Isztambuli egyezményben nincs előrelépés.
Kereszténynek vallják magukat - eretnek papokkal vannak tele, és ők maguk inkább báránybőrbe bújt farkasok.
Hazaszeretetről prédikálnak, '56-ra hivatkozva oktatnak ki másokat, mint nagy szabadságharcosok, aztán nyilvánosan kijelentik a potenciális ellenség előtt, hogy dezertálnának, amint kívánja.
Persze az ellentmondások listája és a bűnlajstrom egyáltalán nem teljes, de hogy lehet még ennél lejjebb süllyedni?!
Bármeddig beköltöztek a közintézményekbe. Sajnos.
Utána fájdalmas rendteremtés.
De mi lehet még? Mit tudtok elképzelni? Csak mert egy ilyen kijelentést még én sem. Ez felér az őszödi beszéddel, sőt, annál sokkal durvább.
Jó, még ott vannak a melegellenes melegek
a becsületes tolvajok, akik a mozdíthatatlant is törvényesítve ellopják, pl. kastélyok, de a nyíltan kimondott hazaárulásnál mi lehet még lejjebb?
Győzikének megengedik, hogy elpókerezze Dunántúlt?
Csak úgy poénból szarrá mérgezik az országot, hogy a zöldeket mérgesítsék?
Minden pártban van mindenféle ember.
Ezt nehéz felfogni kérdező?
Nem az a gond, hogy meleg valaki, lelke rajta. De ha meleg ellenes törvényt nyújt be, akkor úgy finoman szólva visszás és nevetséges.
Hogy egy abszurd példával jöjjek, ez olyan, mintha Géza megalapítaná a Transzpártot, aminek az lenne a programja, hogy kötelezővé tennék mindenki számára az átoperálást, és mellette betiltanák a heteroszexualitást, mindezt lehetőség szerint alaptörvénybe is foglalnák.
Nyernek is kétharmaddal, alaptörvénybe is foglalják, de nocsak, kiderül, hogy a pártalapító nem hogy nem hajlandó átoperáltatni magát, miután mindenki túlesett a kényszerkezelésen, hanem kiderül róla, hogy heteroszexuális, csak hát mit tudom én, hogy legyen benne valami csavar... egy ilyesmivel foglalkozó magánrendelője van, és a kormány elrendelte, hogy Magyarországon csak az ő rendelőjében lehet elvégezni a műtétet.
Szerintem ez világra szóló botrány lenne, és nem lehetne annyival elintézni, hogy mindenféle emberek vannak minden pártban.
A Fideszben csak álszent sunyi politikusok vannak, legalábbis nagyon nehéz hitelest találni.
Vagy tedd a szívedre a kezded, és mondd azt, hogy elhiszed, hogy úgy hirtelen egyszerre tért meg az egész Fidesz, nem politikai megfontoltságból képmutatásról van szó!
Ne feledd, hogy a fideszesek voltak már komunisták, liberálisok, ateisták, polgáriak, keresztények (na ezt inkább csak idézőjelben, a kereszténység valójában nem LMBTQ-ellenességet jelent, bár manapság másról se szól az se), illiberálisok, fasiszták (bár így nem nevezték magukat), de mi jöhet még?!
Azok, akik úgy váltják az ideológiáikat, mint más az alsóneműjét, és folyton szöges ellentétbe keveredik önmagával, nem mondanám hiteles embernek.
Hú, azért még egy pillanat... ez már nagyon kínos. :D
Az '56-ot megtagadó hazaáruló mint majdani "'56-os hős" kíváncsi vagyok, hogy hány fideszesnek ég az arca, vagy olyan ostobák, hogy büszkék rá?
Amúgy meg max. azért lesz ott hogy eláruljon másokat kollaboránsként, de előbb biztonságba helyezi a vagyonát az utolsó fillérig, ha nem biztos abban, hogy a megszállók bőségesen megjutalmazzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!