Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Meddig mehet még ez a gyűlölkö...

Meddig mehet még ez a gyűlölködés, gyűlölet politika, az uszítás emberek családok gyerekek teljes tönkretétele?

Figyelt kérdés

Kész téboly ez az ország.

Most éppen Vogel Evelin lelkét és családja lelkét fillérekért.

[link]

Meddig tűr és nyel a magyar?

szept. 25. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

“ Rájöttünk arra, hogy Evelin hang- és képfelvételeket készített a velem és a párt vezetőivel folytatott beszélgetéseiről és vitáiról.”

Fogadjunk, hogy a kommunista fidesz, és a kommunista hívei nem fognak diktafon Evikézni

szept. 25. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
19%

#1 Fura dolog ez, de az elmúlt években pont az elftársaid köréből jött elő sorban, hogy lehallgatták egymást és felvételeket készítettek. Neked mégis azzal van bajod akik az ilyen megtörtént eset után beszél róla.

Miért az zavar hogy amikor kiderült akkor elnevezik az illetőt valahogy és nem az, hogy az illető lehallhatta a vele együtt dolgozókat, titkos felvételeket készített a beszélgetéseikről?

Vagy miért nem a felvételeken elhangzó dolgokkal van bajod?

szept. 25. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

“ Fura dolog ez, de az elmúlt években pont az elftársaid köréből jött elő sorban, hogy lehallgatták egymást”

xD Számold össze hány komcsi van nálatok, aztán oltogass. (Nekem nincs elvtársam, mert egyik párt híve sem vagyok. Tudod, én a 30%.-ban vagyok, akik nem szavaznak, többen vagyunk, mint ahányan a kommunista pártra ti leszavatok már 14 éve.

szept. 25. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
#3 Igen szánalmas ezzel erőlködni, hogy a rendszerváltás előtt, közel 40 évvel korábban ki mit csinált amikor nem volt más lehetőség, miközben te azoknak tapsikolsz akik most állítanak szobrot kommunistáknak.
szept. 25. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

“ te azoknak tapsikolsz akik most állítanak szobrot kommunistáknak.”

Tudtommal nem vagyok Putinista.

De látom a magyarok azon csoportját erősíted, akik szöveget érteni nem tudnak.

Mondom még egyszer… NEM VAGYOK EGYIK PÁRT HÍVE SEM!

szept. 25. 14:24
 6/7 Fsms ***** válasza:
58%
Amíg a Fidesz van hatalmon.
szept. 25. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
58%
Engem az apám tett tönkre (majdnem). A nagyanyám vagy az ő anyja viszont 1000%, hogy besúgók voltak. Nagyon meglátszik a viselkedésen.
szept. 25. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!