Az ilyen Orbán, Erdogan, Netanjáhú féle diktátorok hogyan, mivel nyerik el az emberek szimpátiáját? Küllemre borzasztóak...
10
Na, téged meg is hülyítettek az "illiberálisok"
#12 Igen, nekik jobban tetszik. Ezért nyerhetett Kanadában Trudeau vagy a franciáknál Macron és ezért megy a verseny az amcsiknál is azon, hogy melyik jelölt néz ki fittebben, csinosabban stb. stb. Az közben nem érdekli őket, hogy amit képvisel, amit csinál az romba dönti az országukat. Orbánnál is ezen rugóznak, hogy alacsony meg dagadt, Karácsony is ezzel erőlködött, hogy ő bezzeg magas és vékony. Mintha ez bármit is számítana amikor egy miniszterelnökről van szó.
Hát, nekik tényleg ez számít - a baj az, hogy csak ez.
Ezt a küllemes dolgot eléggé félreértettétek. Én itt arra gondoltam, mindegyik simán elmenne egy 1984 adaptációban főgonosznak, kinézetre is olyanok mint a maffiafőnökök...
Orbánnak is nem feltétlenül a hasával van baj, hanem a pofavágásaival, a gesztikulációjával meg a pökhendi, arrogáns stílusával...
13: egy idő után a jellem kiül az ember arcára - ahogy ezt Orbánnál is láthatjuk.
Kit érdekel, hogy néz ki. Ami azt illeti, éppen ő dönti romba az országot. De sebaj, tapsoljatok a Putyin-imádatnak, a menetrendszerű kínai hitelfelvételeknek, de aztán ne csodálkozzatok.
Mellesleg Benjamin Netanyahu nem épp ronda ember, elég helyes arca volt, az én édesanyjámnak kifejezetten tetszett. Orbán és Erdogan valóban nem csínos férfiak. Nézzük már az európai gondolat megtestesítőit egy kicsit, ha már a küllemnél tartunk.
Churchill csínos férfi volt? Hát hozzá képest az Orbán Adonisz. Kövér, csúnya arcú, mégis kiemelkedő államférfi volt. Adenauer a német gazdasági csoda kancellárja? Ritka csúnya volt ráncos és idős ember volt 87 évesen köszönt le a kancellári székről. De Gaulle az eltökélt francia hazafi? Hát ő sem egy Don Juan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!