Mikor fog Magyarország csődbe menni véleményetek szerint?
0:45-tol.
Szerintem 5 éven belül megfog történni a csőd.
Megjegyzem hogy a Years and Years HBO sorozatban megjosoltak az Orosz-Ukran háborút is és bejött...
"Ha csak nem hazudták el"
😄
Már csődbe ment, főleg már annyi hitelünk van... :D
romokban van az EÜ, Közlekedés :D
Oktatást kihagytad. :D
Igen, Mao Kína vazallus allama kb. 1000 milliárd Ft hitel felhalmozva, kínai egyetem Pesten, meg kínai rendőrök járőröznek Pesten, kínai akksigyarak, munkások...
Nincs realitása középtávon a gazdasági mutatok alapján. Alacsonyabb GDP arányos az államadósság mint 2010 előtt és magasabb a foglalkoztatottság, így a reálbérek is
Megértem ha valakinek nem a szíve csücske a fidesz de azért a tények makacs dolgok
Most pontoz le aztán 10 év múlva gondolj vissza, hogy azt hitted államcsőd lesz és még se lett.
Utána vond le a következtetést, hogy manipulnak(minden oldalról)
Nézd meg a grafikont, melyik kormányzat hogy kezeli az államadósságot
1998 - 2002 Orbán
2002 - 2010 szoci kormányok 2008 vilagvallsag
2010 - Orbán, 2018 covid
A kínai hitel 1milliard euró = 400milliard forint durván.
Lehet hogy hülyeseg volt felvenni, lehet hogy ellopták. Nem tudom de a magyar költségvetés (40ezer milliard) 1%-a, nem fogunk csődbe menni miatta
"így a reálbérek is"
A nettó minimálbér (177e Ft) szerinted mégis mióta van rendben az ilyen magas árak mellett ? Arra sem elég hogy éhen haljon az ember...
Meg hogy az ember fizetésének 33,5%-at levonják?
No comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!