Mi lett az eredménye Orbán Háborúpárti Viktor július eleji ál-békemissziójának?
Figyelt kérdés
aug. 28. 18:35
1/12 anonim válasza:
Megpróbálta, nem sikerült, ebbe még nincs semmi rossz.
A Putyinhaversága az jobban zavar.
2/12 anonim válasza:
A Putyintól lopott titkosszolgálati információk alapján Ukrajna sikeres támadást indított Oroszország ellen.
4/12 anonim válasza:
Semmi, szerintem sem lett "nagy" érdeme.
6/12 anonim válasza:
A nagyhatalmak sem tudnak békét teremteni, mit akart ez a szerencsétlen? Megint túlértékelte önmagát, ezt csinálja itthon is azt képzeli hogy ő a világ közepe de a valóság az az hogy egy nímand szegény. :)))
7/12 anonim válasza:
Ahogy olvastam különböző nyilatkozatokat, szerzett pár feketepontot ezzel magánakcióval.
8/12 Alex Fly válasza:
A legkomolyabb következménye az lett, amikor most a kurszki ukrán sikerekre reagálva Putyin megemlítette a teljesen felesleges békekísérleteket...
Elég finoman fogalmazott a vén diktátor.
9/12 Fsms válasza:
Röviden semmi.
Viktor szeretne a világpolitikai szereplő lenni. Ettől nagyon messze van. Eljutottunk oda, a h türk tanács ülésekre még meghívják. Szomorú , h egész Magyarországot égeti vele.
10/12 anonim válasza:
Csodálkoztam az EU hisztérikus irracionális reakciója. Mi annyira ördögi abban hogy eljátszotta a közvetítőt a felek között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!