Ha átlagosan 26,3 millió megtakarítása van a magyaroknak akkor hova spórolnak miért nem költik a pénzüket?
Figyelt kérdés
Nagy Márton is megmondta az ilyen emberek miatt nem tud növekedni a gazdaság.aug. 22. 15:42
1/9 anonim válasza:
Be van varrva a párnacihába, és nem bírom kiszedni onnan.
3/9 anonim válasza:
Én megvagyok a megtakarításaimmal, köszönöm. Fogyasztok is, amennyi jól esik. Persze megtehetném, hogy minden hülyeséget megveszek, de nem fogom.
4/9 anonim válasza:
Én pl. a top10 leggazdagabb magyar közé bekerülésre spórolok, még 450 év és sikerül is :DDD
5/9 anonim válasza:
Ennek több oka van, pl a fiatal ismerőseim lakásra spórolnak.
A 40 esek pl a gyermekek továbbtanulására.
Van aki meg egyszerűen ilyen típusú.
De azt sem szabad elfelejteni, hogy az elmúlt években több komoly válság volt, Covid, gazdasági válság, háborús válság gazdasági hatásai, emiatt mindenki óvatosabb lett.
6/9 anonim válasza:
Nem tom elkölteni mert a Mészáros Lőrinél van :)
7/9 anonim válasza:
Hámmer egy ratyi ház is 40-50 milkánál kezdődik alaphangon, amiért csakis a zemberek a felelősek. Így akkor van még mire gyúrni.
8/9 anonim válasza:
Megmondom őszintén, amióta ezt hírt olvastam, azóta rohadtul ideges vagyok.
Feltúrtam a lakás összes dugi-pontját, és rejtekét, de sehol nem lelem azt a q.va huszonakárhány milliót.
Valami ötlet???😡
9/9 anonim válasza:
Azért nem találod mert a feleséged már feltúrta, megtalálta, elköltötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!