Orbán Háborúpárti Viktor szuverenitásvédelminek csúfolt hatósága miben más, mint az ÁVH?
10-es, világosan fogalmaztam. Orbán nem idegen, tehát ott nem játszik az idegen érdek. Az idegen az, aki nem magyar állampolgár. Nem hiszem, hogy ezt is el kell magyaráznom. Azt hiszem óriási a különbség, ha valakit lefizetnek külföldiek, hogy az érdekeiket képviseljék, illetve ha egy magyar állampolgár, például Orbán olyan döntést hoz, amit helyesnek tart.
Én nem mondom, hogy mindig helyesen dönt, mert nem is létezik olyan, hogy helyes döntés. Csak döntés van, amiről aztán mindenki eldöntheti magának, hogy helyes, vagy nem. Egyébként Orbán üzletember, ezért nem ideológiák szerint dönt, mint az EP jelenlegi vezetői. Ezért nem robbantja fel az orosz gázvezetéket, ami olcsó gázt biztosít, vagy nem rombolja le az atomerőművet, ami olcsó energiát ad. A németek ideológiák szerint döntenek, ezért is mennek csődbe sorban a nagy gyárak, emberek ezrei lesznek munkanélküliek. Ennek fényében nézd, hogy Orbán mennyire végzi jól a munkáját.
Sőt Európa a teljes összeomlásig meg sem áll. Most a Kínaiakba kötöttek bele a büntető vámokkal. Orbán erre is felkészült, ezért telepített Magyarországra kínai járműgyárat és akku gyárat. És ha nem érted, hogy ez miért jó, akkor elárulom, hogy egész Európa csak tőlünk tud venni olcsó kocsikat, ami azért hatalmas biznisz. Mint írtam, Orbán egy üzletember, ő így gondolkodik.
De az is zseniális ötlet volt az Unió részéről, hogy beengedik a migránsokat papírok nélkül. Ebből már következik, hogy miért nem akarnak dolgozni. Névtelenül felveheti a segélyt, ahányszor csak akarja. Ha már nem kapja, akkor egyszerűen haza megy, addigra megszedi magát és otthon élete végéig élhet munka nélkül a pénzből. De ott vannak, akik meg akarják torolni mindazt a szenvedést, amit az európai hatalmak okoztak. Gondolj bele, akinek legyilkolták a családját, az azért nem barátkozni jön, főleg nem dolgozni az ellenségnek. Na Orbán egyiket sem engedi be. De szavazz Magyar Péterre és hozzánk is jönnek a terroristák. Afganisztánban is Irakban is ott voltunk, könnyen lehet, hogy valaki éppen ránk haragszik.
Tudom, az oktatás és az egészségügy a probléma, ezt biztosan nem Orbán fogja megoldani. De legalább nem teszi tönkre az országot, mint ahogy mondjuk Magyar Péter teszi majd, ha véletlenül megválasztják. Egy dolog a Tisza párt programja, meg egy másik, hogy Ursula vagy Manfred Weber egyetlen füttyentésére azonnal ugrik, tesz a magyarokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!