Fideszesek! Ilyen közegészségügyet kívántatok magatoknak, gyermekeknek, idős szülőknek és nagyszülőknek, magyar családoknak?
Kinek mit intézett a kormánya.
'Tudta? Az Orbán kormányok lezüllesztették a magyar családok egészségügyi ellátását! Ez veszélyes!"
Orbán Ráhel, Gazsi, Lölö, Tiborcz is ilyen ellátást kap, mint ti?
Nem vagyok fideszes, nem őket védem, és nem állítom hogy nincsenek problémák a közegészségügyben.
Viszont apukámat daganatos megbetegedésből gyógyították ki, úgy hogy a műtéte előtt nem sok jót jósoltak. Közállátásban. Nyilván annyi költségünk volt hogy utána az orvosának aki kezelte vittünk egy ajándékcsomagot.
Kérdező, ez egy kényelmetlenség. Javarészt pont az okozza, hogy mindenki korábban akar odamenni a többieknél és ezért már akkor ott vannak a sorban amikor még nem is lehet semmit intézni. Én is volt már, hogy ilyen miatt korábban menetem, nem ekézni akarom vele a sorban állókat, de a hosszú várakozás oka az, hogy sokkal korábban kezdenek el ott várakozni. Ott van a linkeden:
"A regisztráció napján reggel 7-től körülbelül 9-9:30-ig tart a regisztráció. " „Én szándékosan 5:45-re érkeztem, így a 3. voltam a sorban. 7:10-től nyitották meg az időpontokat és engedtek be bennünket a regisztrációra”
Vagyis ha nem 6 előtt mennek oda hanem csak fél hét után, akkor is ugyanott állnának a sorban és akkor is ugyanakkor, ugyanannyian kapnának időpontot. Ha a vonathoz kimész 1 órával előbb akkor is ugyanakkor indul, mintha 10 perccel érni ki előtte, csak te vársz többet az indulásra.
Ahogy leírták a linkeden azt is, hogy az ok, hogy kevés a szakorvos, de az esetek többségében majdnem mindenkinek tudnak időpontot adni.
Nem tetszik, nem ilyen rendszert szeretnék, ahogy az se tetszik amit nálunk kitaláltak a rendelőben, hogy háziorvos (pedig itt van sok) csak 8-16 óra között rendel vagy délelőtt vagy délután 4-4 órában.
De hasonlókkal mindenhol találkozol, legyen bármilyen szipiszupi is az egészségügy. A valóban fontos dolgok azonban működnek. Nekem az elmúlt 10 évben 3 közeli családtagom az életét köszönheti a magyar egészségügyben dolgozóknak és a kapott ellátásoknak, másik 4 távolabbi családtagomnak meg az egészségét hozták rendbe úgy, hogy semmit nem kellett fizetni érte a gyógyszerek kiváltásán kívül pár ezer forintért.
Tényleg van sok rossz is a rendszerben, ettől még nem dobom kukába az egészet ahogy te azt szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!