Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Rácz Jenő: "A mostani generáci...

Rácz Jenő: "A mostani generáció gyakorlatilag használhatatlan" Akkor miért csak nekik jár a s SZJA mentesség?

Figyelt kérdés
[link]

júl. 30. 12:43
 1/6 A kérdező kommentje:
a használatlanságot értékeli a kormány?
júl. 30. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Igen, a másik ilyen még a testi/szellemi fogyatékosok, akiket tudnak foglalkoztatni. Adókedvezményekkel 2-3x annyit megkeres mint az egészséges embert. Cserébe szart se kell csinálniuk mert semmit nem várnak el tőlük. Sőt még rá is játszanak hogy véletlenül se bízzanak rájuk semmi munkát.
júl. 30. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Az élet mindíg is igazságtalan volt.
júl. 30. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Azért, mert a fiatal generációban többségben vannak azok, akik nem szimpatizálnak a fidesszel, de nyilván a pártnak az ő szavazatukra is szükségük van, így néha a kedvükre kell tenni. Mindenkinek nem adhatnak szja mentességet, idősebb generációból már többeket megnyertek, a fiatalabbak közül kell szavazókat szerezni.
júl. 30. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
96%

Én tök megértem a fiatalokat, főleg így 40 felett. Amikor én voltam huszonéves, én még elhittem ezt a "dolgozz keményen" dumát, aztán nem nekem lett jobb, hanem a cégnek. Persze megcsinálom most is, amit kell, de egyrészt fizessék meg, másrészt meg nem hajtom túl magam.

A fiatalok látják, hogy hiába dolgozol keményebben, ugyanannyi lesz a fizetésed, akkor meg minek erőlködjenek. Szégyen, hogy videósok könnyen milliomosok lesznek, és aki az "igazi" munkát végzi, az meg alig van megfizetve.

júl. 30. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
93%

Ja, nincs olyan ember, aki sokat szeretne dolgozni kevés pénzért:D

Ez egy újdonság, ja.

Aki se nem tehetséges, nincsenek kapcsolatai az akkor jár jól, ha megpróbálja elkerülni a nehéz utat, ez az igazság.

A "sikeres" emberek a csórókból élnek.

júl. 30. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!