Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jól értem, azoknak akar adni...

Jól értem, azoknak akar adni a fidesz még több pénzt a mi adónkból, akik soha egy fillér adót nem fizettek be ide?

Figyelt kérdés
2024. júl. 28. 18:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
6%
Nem, rosszul érted, annak akar adni aki adózik rendesen, ezt az egyet jól csinálják.
2024. júl. 28. 18:33
 2/13 anonim ***** válasza:
6%

Ha migránsoknak akarna fizetni kussolnál.

És a kérdés arról szólna, "miért zavar sokakat,hogy hogy segélyezik a migránsokat...."

2024. júl. 28. 18:34
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Jól pérted. A lopás mellett a demagógia, a valódi rászorultság szemenköpése és a románok lefizetése a fidesz valódi varázsereje.
2024. júl. 28. 18:36
 4/13 anonim ***** válasza:
14%
Rosszul érted.
2024. júl. 28. 18:39
 5/13 anonim ***** válasza:
35%

"valódi rászorultság "

A cigányok nem rászorulók.

2024. júl. 28. 18:39
 6/13 anonim ***** válasza:
23%
Ott van például a családi adókedvezmény, annak adnak aki adózik rendesen nem pedig a segélyt osztogatják mint annak idején Feriék.
2024. júl. 28. 18:41
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

Drága 5-ös, én pontosan értem hogy a te iskoláztatásod, tróger mentalitásod nem fogja fel, de annak kell a segitség, aki éhes, vagy nincs fedél a feje felett. Márpedig ha az épp egy rászoruló szegény cigány gyerek, akkor neki kell adni.

Tudom, és mondtam hogy nem érted. Ilyenek a fasiszta szardarabok.

2024. júl. 28. 18:42
 8/13 anonim ***** válasza:
24%

7#

Buta kommunista vagy.

Azt kell támogatni, aki társadalmilag hasznos.Nem a szegények számát kell növelni, nem azt kell támogatni,hogy valaki egy 3. gyereket is szüljön a putriba.

2024. júl. 28. 18:46
 9/13 anonim ***** válasza:
16%
Az a helyzet hogy pont munkára ösztönzik az embereket, bejelentett munkára mert csak az kap pénzt aki adózik. Ez teljesen jó dolog akár cigány akárki.
2024. júl. 28. 18:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik Iványi Gáborék kevesebb szavazatot hoznak mint a haszonleső romániai magyarok. Most talán még elegen vagyunk ahhoz, hogy mi irányítsuk a sorsunkat, megvédjük a szuverenitásunkat és a következő alkalommal elzavarjuk ezeket a vérünket szívó senkiháziakat.
2024. júl. 28. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!