Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » M4 sport köztévét is megbüntet...

M4 sport köztévét is megbünteti a médiahatóság a több órás travi showért?

Figyelt kérdés
Vagy az nem minősül reklámozásnak az olimpia megnyitó alatt?

júl. 26. 22:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%
Biztos nem arról van szó, hogy prioritást élvezett volna a pride show. Ami kb. 10 perc volt a négy órából és a fellépők többsége hetero volt. Csak nem tudtad levenni a szemed arról a 6-7 traviról. Hibázni emberi dolog, fordítva ment fel a zászló. Amúgy senki nem vette észre, aki nézte az élőt, úgyhogy nem befolyásolta ez a kis hiba az egész műsor összképét.
júl. 27. 10:03
 12/18 anonim ***** válasza:
39%

Simán lehetett látni, amikor beindult a szélgép, aztán hirtelen leállt, mikor kezdett látszódni a minta.

A travi show-t meg muszáj volt nézni, mert azt mutatták a sportolók helyett. Abszolút felesleges volt belekeverni.

júl. 27. 10:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Csak röviden a zászlóról. 11-es, én is már élőben egyből láttam, hogy hú, ez fejjel lefele van. Amikor behozták és még összehajtogatva átadta a lovag a katonáknak, hogy vonják fel, azok közül az egyik meg még kihajtogatás nékül magabiztosan gyorsan felcsatolta az árbócra el is gondolkodtam, hogy honnan tudhatja, hogy melyik fül megy felülre és melyik alulra. Azt hittem, hogy meg van jelölve. Hát ennyi: nem tudta... :D
júl. 27. 12:05
 14/18 anonim ***** válasza:
31%
Jaj, brühü, meggyalázták az olimpiát, amit görögök találtak fel, ahol köztudott volt a férfiak közti testi kapcsolat.
júl. 27. 15:40
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

Tölem felvihetik a melegek számát annyira hogy 50-50% legyen. Annyira nem érdekel ki kivel van.

CSAK NE TOLJÁTOK LÉPTEN NYOMON A POFÁMBA BAZD+!

Már csak az hiányzik hogy becsengetnek a házakhoz és prospektusokat osztogatnak hogy milyen jó dolog és legyek tag.

júl. 28. 08:17
 16/18 anonim ***** válasza:
30%

A kérdező pontosan leirta, miképp gondolkodik a büdös magyar parastja.

Az olimpiai megnyitóba travi sót látott ez a gyökér.

aug. 10. 15:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Állami cég ellenére ettől még létezik olyan, hogy megrovásban részesíti. Például az Egynyári kaland miatt megrovást kapott a Duna és azóta cenzúrázva látható. (Nem hajlandó 16-os korhatárba átemelni.)

Na most az LMBT ellenes rendelet félre van értve és még a Filmiroda is félreérti. Mivel nem tartalmazott szexualitást és senki nem is beszélt konkrétan transzszexualitásról, ezért nem 18+. De még a beszédtéma sem 18+. Bár neccesnek tartom, ha egy gyerek rákérdez beöltözött férfiakra... De még mindig kimagyarázható egyszerűen, hogy ez egy előadástípus. Egyébként A Győztes Gól szépen vissza lesz majd fokozva 16-osra, ezt tudom előre.

szept. 9. 13:47
 18/18 anonim ***** válasza:

17+

A Sztárban Sztár sem büntethető, ha férfi beöltözik nőnek vagy fordítva. Ráadásul ott nem transzok vannak. Ugyanígy az M-4 adása kimagyarázható, mert senki nem mondta ki konkrétan a helyzetet.

szept. 9. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!