Mi a véleményetek Magyar Péterék szavazásáról az EU-ban? (tartózkodás).
Figyelt kérdés
És a szavazással kapcsolatos kijelentéséről?#Magyar Péter #EU szavazás
júl. 18. 07:53
11/24 anonim válasza:
Bizonytalan Fideszeseket akar becserkészni a táborába. Most olyan diplomatikus, mint Toroczkay László. Nem támadja telibe a fideszt, sem orbant, amolyan diplomatikus hangot űt meg, Ellenben Szabó Tímea toporzékolt a parlamentben sokszor.
13/24 A kérdező kommentje:
12-es: hogy az Orbán-féle új frakció nem kap meghatározó szerepet. Erre fel Magyar Péter azt nyilatkozta, hogy nem Magyarországot kellene büntetni, hanem a kormányt. Hogy jön ide Magyarország? Egy magyar frakció ellen szólt ez a szavazás. Már Magyar Péter is azonosítja Orbánt Viktort Magyarországgal?
júl. 19. 07:05
14/24 anonim válasza:
Stratégiai lépés. MP intelligens. Igazából teljesen mindegy, hogy tartózkodik-e vagy sem, mert Orbánék úgyis karanténba mennek, viszont így nem tudja azt kommunikálni a fidesz, hogy háborúpárti az MP, és szavazókat is nyer el a fidesztől. Nem hülye gyerek.
15/24 A kérdező kommentje:
14-es: nem értek veled egyet. Szerintem pont a fideszt támogatja ezzel, és nem áll ki amellett, hogy például elítélik Orbán látogatását Putyinnál, ami teljesen szembe megy az EU-val.
És nem áll ki amellett, hogy nem adnak fontos pozíciókat olyan frakciónak, ami bomlasztja az EU-t.
MP-nek nincsenek elvei. (Kivéve a saját érdekeit).
Én határozott kiállást várok egy politikai párttól, és nem folytonos lebegtetést és taktikázást, amit MP csinál. Nem tudok már hinni benne.
júl. 20. 06:34
16/24 A kérdező kommentje:
14-es: szerintem nem intelligens, hanem ravasz.
júl. 20. 06:34
17/24 anonim válasza:
Elgondolkodtató amit az 1 válaszadó ír, remélem nem lesz igaza.
Nem hiszek egyik politikusnak sem. Komoly dolgokat mond, ami a hétköznapi ember problémáit érinti, de a háttér ami őt körülveszi ad okot a bizalmatlanságra.
18/24 anonim válasza:
Jaaaaajjj ti semmivel nem értetek egyet, csak azzal amit gondoltok. Mindenki hülye, de bezzeg ti tudjátok az igazságot. Ha ilyen okosak vagytok akkor nem is értem miért nem ti döntitek meg a rendszert. Az a lényeg, hogy valami frappáns összeesküvés legyen a háttérben. Istenem....a sok okos.
19/24 BécsiFehér válasza:
"nem intelligens, hanem ravasz."
A kettő nem zárja ki egymást.
20/24 A kérdező kommentje:
BécsiFehér: igaz!
júl. 20. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!