Fideszesek! Mit szóltok a legújabb OrbániFideszes brutális MEGSZORÍTÓ csomaghoz és ADÓEMELÉSHEZ?
Figyelt kérdés
Kinek mit intézett a kormánya? 🤣🤣🤣2024. júl. 9. 08:37
4/35 anonim válasza:
Brutális megszorító csomag? Mi van a csomagban?
5/35 anonim válasza:
Támogatom,fizessenek csak a multik,bankok.Náluk van a sok pénz.
6/35 anonim válasza:
Ismét egy hülye kérdés a tájékozatlan embertől
7/35 anonim válasza:
milyen csomag? ÉN nem hallottam erről semmit. Tudnál linkelni?
8/35 anonim válasza:
Számomra annyira érthetetlen, kik teszik fel ezeket a kérdéseket, de feltételezem, hogy egy és ugyanazon személytől származnak. Ide böfög valamit aztán eltűnik. Ez a tájékozatlanokat vezeti csak félre, akik egyből elhiszik még magát a kérdést is. Semmiféle ilyen csomag nem létezik.
9/35 anonim válasza:
#5 Igen, a te meg a többi ember pénze náluk van. Ne aggódj le is fölözik a plusz sarcot belőle, és ezt a kormány is jól tudja, ez volt a céljuk.
10/35 anonim válasza:
jelentettem a kérdést hazugság miatt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!