Orbán Viktor tegnapi exkluzív interjújában hasonlít Adolf Hitler féle ideológia felépítéséhez?
Erős nacionalizmus, erős jobboldal, migráns ellenesség (volt már deportálási ügy vonattal), magyar érdekek a legfontosabbak, csatlakozni fog hozzánk politikailag Olaszo., Csehek, Portugália, Ausztria amint felismerik ezeket, majd a többiek is, hogy Brüsszel rossz irányba halad, és rengeteg dokumentációt fognak vinni a soros találkozóra ez ügyben és javaslatokat fognak tenni.
Aki akarja nézze végig, mert ennél sokkal "radikálisabbakat" mondott.
Nem írom sem függetlenként, se ellenzékiként, se fideszesként. Semmiként, kiváncsiságból.
Nekem már kinézetre is -jó a Hbetűsnek nem volt ekkora hasa-, de már fizimiskára is egyre inkább hasonlit rá.
Kommunikációban, meg teljesen.
7
Ugyanezt mondta Orban, hogy o is szereti a nepet. Ezert mondom, hogy nezzetek vegig. 90% ban, ha nem teljesen latni fogsz par dolgot. Bar az elfogultsag is kerdeses, fuggetlenek/ellenzekiek fix latjak, fideszesek is szerintem mert egyet ert veluk, hogy a magyar nep a legfontosabb, mindent megteszunk, Brusszel ellenunk van es ne szoljon bele a magyarok eletebe, Orban Viktor meg akarja es megvedi a magyar embereket. Igazabol az interjuban amit mind, mind igaz az ellenzekieknek hogy szerintuk hazudik, a fuggetleneknek, hogy "hat jo" vagy ok nem tudom hogy allnak ehhez, a fideszesek meg hajra Orban Viktor.
Kozben ott lobog a magyar zaszlo Orban Viktor mogott persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!