Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek egy ilyen párt...

Szerintetek egy ilyen párt milyen lenne MO-n?

Figyelt kérdés

A jelenlegi gondok megoldása (Egészségügy, oktatás, infláció, korrupció stb)

Egy erősen korporativista irányvonalat képviselne szociáldemokráciával. (Osztálybéke, a nagy multik helyett a saját itthoni cégek segítése/támogatása, és azonak szoros együttműködése különbüző területeken)

Erős szociális háló, és Nyugatbarát de ha nagyon kell Euroszkeptikus.

Konzervativista, nacionalista ám a liberális dolgokat is elfogadná mértékkel. Pl.: LMBTQ Woke mozgalmakat nem támogatna, de minden embert egyenlőnek tekintene, mivel a nemzetbe tartoznak. (Tehát nem is kellenének ilyen mozgalmak)

2024. jún. 30. 02:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Az utolsó bekezdésig komolyan is vettem a kérdést. Nem értem... Globális éhínség fenyeget, mert annyira szétb**tuk a klímát, hogy 50 fok van nyáron és semmi sem terem már meg európában. Hamarosan leáll a golfáramlat. Az emberiség energia igénye egyre nagyobb, az erőforrások meg fogynak és tovább fűtik a légkört. Az élőlények teste tele van mikroműanyagokkal, lassan hozzá lehet szokni a néhány évenkénti szintetikus vérátömlesztéshez. És mindezek mellett az LMBTQ meg woke a legfontosabb problémánk??? Hát lol.

Miért nem olyan párt kéne aki végre nem bünteti, hanem támogatja a családiházakra napelemek telepítését? Vagy, hogy pénzt fordít végre arra, hogy mindenki korszerű eszközökkel leszigeteltethesse a lakását, hogy minél kevesebbet kelljen fűteni? Vagy, hogy mondjuk 2-3szor ennyi állami férőhely legyen az egyetemeken? Az ingyenes szakképzésekről nem is beszélve. Nem...az számít, hogy térdelgessünk a négerek előtt meg fogadjuk el, hogy 2 pali a szemed előtt kardozik minden netflix filmen.

2024. jún. 30. 02:19
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
1: Magyarországon a legnagyobb a napenergia termelés aránya az egész unióban, csak szólok. Nem tudom, miféle "büntetésről" beszélsz, nagyon el vagy tévedve.
2024. jún. 30. 02:23
 3/15 A kérdező kommentje:

Amit leírtál lenne a szociális része. Gondoltam ilyenekre is, de nem pont ezekre, de 100% támogatom amit most írtál.

Így mit gondolnál egy ilyen pártról?

2024. jún. 30. 02:27
 4/15 A kérdező kommentje:
Az 1#-nek írtam.
2024. jún. 30. 02:28
 5/15 TheCoolGamer ***** válasza:
73%
A konzervativizmust egy szociáldemokrata politikai szervezetben értelmezni nem lehet, ugyebár a konzervativizmus, mint jelző és fogalom, a 21.századra relatív lett, tehát mihez képest konzervatív. Jó, léteznek "nacionalistább" szociáldemokrata pártok (PSD: Románia, Smer, Hlas: Szlovákia), na meg "konzervatívabb" más egyéb baloldali pártok, csak ezeknek általában az eredeti főideológiai sodrathoz (jelen esetben szociáldemokrácia) semmi közük.
2024. jún. 30. 03:08
 6/15 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem pont egy konzervatív szociáldemokrata pártra lenne szükség leginkább, akik a hagyományos baloldali értékek mellett állnak ki és nem mentek el a mai woke irányba.
2024. jún. 30. 03:23
 7/15 A kérdező kommentje:

5#

Természetesen nem abban lenne konzervatív, hogy a monarchiát visszaállítsa :D

Szuverenitás megőrzése, hogy ne legyünk Európai Egyesült Államok. Személy szerint a vallásban való hit is fontos.

Bár nem értem a szocdem mellet miért nem bír meglenni a konzervativizmus/nacionalizmus.

2024. jún. 30. 03:31
 8/15 A kérdező kommentje:

6#

Egyetértek.

Ez a woke örület beszennyezi a bal oldalt, és én ezt nagyon sajnálom.

2024. jún. 30. 03:35
 9/15 anonim ***** válasza:
51%

Nincs woke őrület. Az csak a fejedben létezik.

De ha létezne... Senki se kényszerít...

2024. jún. 30. 06:10
 10/15 anonim ***** válasza:
34%

Személy szerint a vallásban való hit is fontos"

Fos.

2024. jún. 30. 06:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!