Most, hogy Karácsony ismét főpolgármester lesz, és a Fidesz több EU-s mandátumot is vesztett, mikor tör ki az atomháború, mikor jön el az apokalipszis?
Amikor a dicsőséges nyugat katonákat küld Ukrajnába, hogy megvédjék az általuk bagóért felvásárolt ukrán ásványkincseket és termőföldet.
De hivatalosan az emberi jogokat és a demokráciát...
ma 17:25
Azért milyen szemetek volt a nyugat, hogy '56-ban nem jöttek segítséget nyújtani! Volt is nagy hőbörgés miatta.
De ha így van, akkor a Fidesz és Orbán miért a Karácsonnyal riogattak, miért nem Putyinnal?!
(Én tudom, a fideszesek kedvéért tettem fel a kérdést.)
VÁLASZ : MÁR ITT VAN, 3. mp BULIZÁSA? 2024-06-21?
#7-es a kitálalat (LOL) pandemici előtt, 2019-ben MEKKORA INFLÁCIÓ VOLT HAZÁNKBAN hu ?? MA akor tehát rosszabb minden a külsők miatt ahogy az adjunktusos fizetéses is megmondja, ezért nyert , nem?
ma 06:32
Bocsi, de ezt milyen nyelven írtad, mert nem magyarul, az biztos. Ha nem megy a magyar, írd le olyan nyelven, amit jobban ismersz, és használd a Google fordítót!
Bár a troll nyelvet nem ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!