A nemzeti és faji soviniszták szerint mi vagyok én, ha ilyen a származásom?
Ha van egy ember, aki részben rokonságot mutat genetikailag az ősi magyarokkal (olyan nemesi felmenők, akik a tatárjárások előtt kapták a címüket), a mongolokkal, a kunokkal, a finnekkel, az északkelet-ázsiakkal és a törökökkel/perzsákkal (magyarán azon csoportokkal, akik az ősi magyarokkal sokat éltek együtt). Részben rokonságot mutat genetikailag a tipikus európai népekkel, úgymint németek/osztrákok és franciák, kelet-európaiak, olaszok/görögök, skandinávok és angolok. Valamint a közel-keleti népekével. Elsősorban sémita, azon belül is különösen a zsidókéval, arabokéval és szírekével és kis mértékben a nem sémi egyiptomiakéval.
Mocskos alsóbbrendű vagyok szerintünk vagy ősmagyar vagy árja vagy sumer vagy mégis mi a fene?
Én amúgy mindhárom nagyobb forrás örökségére büszke vagyok.
"Elsősorban sémita, azon belül is különösen a zsidókéval, arabokéval és szírekével és kis mértékben a nem sémi egyiptomiakéval"
Hogy lehetnél már árja meg ősmagyar? Ezek után örülj, ha a megtűrt népek közé sorolnak.
#2.
Vicc, hogy egyes antiszemiták szerint az amoriták, asszírok és az arámiak nem szemiták, így Jézus is onnan jött. Valójában mind szemiták és mind a zsidó, mind a szír ágon nagy eséllyel az őseim között vannak ők is, hisz a korai izraeliták egy része onnan jöhetett, valamint a modern szírek pl. nekik, plusz az araboknak a keverékeik. Nyílván a sima szírek inkább arab eredetűek, míg az asszír/arámi szírek inkább tőlük származnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!