Milyen tv-s hírműsorokból tájékozódtok?
Figyelt kérdés
jún. 11. 10:53
A kérdező szavazást indított:
M1, Duna
ATV
Euronews
Hír TV
RTL
TV2
CNN, BBC
TV5
TVE
ZDF, SAT1
14 szavazat
1/13 Mad Max2 válasza:
Döntően az interneten tájékozodom, de a tv ben az rtl híradóját szoktam megnézni, estleg az atv híradóját
A nyíltan fideszes, mesecsatornákat nem nézem még véletlen sem.
2/13 anonim válasza:
Forma 1-et leszámitva nem nézek TV-t. Az összes többi sportra is, amit nézek, van valamilyen online megoldás és ugyanez igaz a hirfogyasztásra is. Welcome to the 21st century.
3/13 anonim válasza:
Én az ATV-n az Ötöt, meg az Spiriten az Önkényes Mérvadót szoktam nézni. Többet nem igazán, mert nincs időm rá.
4/13 anonim válasza:
RTL híradót meg szoktam nézni másnap, illetve mostanában rákaptam a Partizán elemzéseire meg levezetésként a jóvanezígyes srácok műsorára.
#2 mi mind büszkék vagyunk rád, well done.
5/13 anonim válasza:
A Partizán is youtube és internet és nem TV, gondoltam büszkeséggel tölt el, ha szólok.
6/13 anonim válasza:
3# Ja igen, Partizánt is szoktam nézni én is.
8/13 anonim válasza:
7, látod, hogy ezek szerint még büszkék is rá.
9/13 anonim válasza:
#5 kb mindenki ír online médiumot is, mea culpa. Amúgy végül büszkeséggel töltött el végül?
10/13 anonim válasza:
Attól, hogy egy hagyományos tv csatornának van online streamingje, még hagyományos tv csatorna marad, a Partizánnak alapból nem volt soha TV csatornája. Ez maximum őket töltheti el büszkeséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!