Szerintetek mikor lesz egy olyan miniszterelnök Magyarországon aki nem lop meg hazudozik hanem tènyleg becsülettel csinálja a munkáját ès jót akar a magyarnak?
Én már azon gondolkodok, hogy, ha ennyi szenny, ami csak idén előjött, nem elég ahhoz, hogy ezt az embert lemondassák, nem hiszem, hogy ennél jobbat érdemlünk. Sokáig azt hittem, hogy egy államcsőd, elvinné ezt a rendszert és gondolkodást, ma már ebben sem vagyok biztos.
Mi ezt érdemeljük.
#1 Amennyi hazugság idejön tőletek, csoda hogy még nem robbant szét az agyatok a nagy erőlködéstől.
Aztán soha nem értitek, hogy nyerhetett megint a fidesz.
Hát úgy, hogy míg ti itt hazudtok reggel, éjjel meg este és elhiszitek a saját hazugságaitokat, addig az emberek a való világban tapasztalják az ellenkezőjét és bizony, mennek és a fideszre szavaznak.
Bizony, ezt érdemeljük. Mi egy jó miniszterelnököt, ti megy az állandó csalódást az újabb és újabb messiásotokban.
3, izé, van valamilyen pszichés alapja annak, hogy te többesszám lettél? Hogy tudtad ezt elérni?
Én sajnos nem vagyok az, mivel egy személynek válaszoltál.
#4 Persze, persze. De amikor a fideszről, fideszesekről beszélsz akkor mehet a többesszám, ugye, mert hát szerinted mind egyforma.
Meg ugye írhatod, hogy "Mi ezt érdemeljük.".
Hát ha "TI" ezt érdemlitek, akkor bizony NEKTEK válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!