Margitszigeten csak egy kis körbekerített rész telt meg a menetelőkkel?
Figyelt kérdés
Ahogy én láttam, csak a szűk hídon, meg egy bekerített részen voltak sokan a nagyrészt félelemben tartott, fővárosba buszoztatott nyugdíjasok. Míg Orbán mögött csak 1-2 szálingózó embert látni a beszéde közben a háttérben.jún. 1. 23:45
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Egyéb, kifejtem
20 szavazat
3/9 anonim válasza:
Már egy ideje rohad a narancs. Itt az ideje kidobni :D
4/9 anonim válasza:
Értem. Szóval amikor Debrecen főteréről van szó, akkor hatalmas a tömeg és árad a Tisza, amikor meg a Margitsziget közepéről van szó, akkor az csak egy kis, körbekerített rész és alig vannak. Aha.
Csak jelezném, hogy az a "szűk híd" az a Margit híd, és az emberek annyian voltak, hogy a Lánchíd és a Margit híd közötti 2km-nyi úton végig volt a menet.
5/9 anonim válasza:
Én ott voltam szerintem minden idők legnagyobb békemenete volt. A kérdező meg ellenzéki uszító, mint itt a legtöbben a gykn, de nem érdekel az ep választáson majd meglátjuk, hogy "mekkora szöget sikerül beütni a Fidesz koporsójába".
7/9 anonim válasza:
Én általában ki szoktam menni katasztrófaturistáskodni, tény, hogy ilyen szellős vonulói mezőnyt még nem láttam. Ja és fiatal tényleg csak elvétve volt.
8/9 everlight válasza:
1.Százezres tömeg,legyen: Van a Fidesznek 40 ezer tagja,tegyük fel csak a fele ment el. Van a Fidelitas ,a Hír tv ,akiknek kötelező megjelenni, akkor a 100 ezer emberből jó ha 20 ezer ment el önként a többieknek kötelező volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!