Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért nem lehet a Fidesz...

Miért nem lehet a Fidesz instagram oldalán hozzászólásokat írni??

Figyelt kérdés

Azt figyeltem meg, hogy néhányan mégis tudtak kommentet írni, de én meg nem tudok, holott még nem is reagáltam az oldalukra.

Vannak ott vegyes hozzászólások, akik felháborodásukat fejezik ki a kormány ámokfutását illetően és vannak, akik Istenítik Viktort.

máj. 28. 04:15
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom kezd elegük lenni a kisfarkú megmondóemberekből.
máj. 28. 07:12
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
#1 sajnálom, hogy nem áldott meg a természet, de ez azért sokat megmagyaráz a frusztráltságodból. Pici a szerszámod, nem tudod elfogadni, hogy nem csak az ellenkező nemre mozdul be, és még komcsiságát szégyellő komcsi vagy. Nem véletlen, hogy haragszol az egész világra, és fideszes lettél, miután úgy tűnt, gyurcsány már nem menő.
máj. 28. 10:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Persze hogy elegük lett, elvileg szólás szabadság van...

Vagy mégsem???

Akkor kérdem én, ha szerinted a Fidesznek elege lett a megmondó emberekből, akkor a Fidesz hogy engedheti meg magának, hogy kiprovokálják azokat, akik nem hajlandók követni a Fidesz elvét???

Miért gyárt a kormány lejárati propagandát???

Téged ez kicsit sem zavar???

máj. 28. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!