Most akkor kikre szavazzak az önkormányzati választáson?
A helyi önkormányzatira fogjuk rá, hogy ok, de mi legyen a megyei listával?
Ott nálunk várhatóan három pártlistára lehet majd szavazni. Fidesz, DK, Mi Hazánk.
Akkor most melyikre szavazzak, ha én mondjuk kutyapárti lennék?
(Mondjuk szerintem tök mindegy, mert legutóbb is a Fidesz nyert az amúgy meg ellenzéki településen.)
Nincs olyan vármegyeNincs olyan vármegye, ahol kizárólag a Fideszre, DK-ra, vagy a Mi Hazánkra szavazhatnál.
Szabolcs vármegyében is szavazhatsz már ezen kívül 3 civil listára: az ÖSSZEFOGÁS MEGYÉNKÉRT, a Nyírsági Civil Kontroll és az MCF listájára.
Somogy vármegyében is szavazhatsz még ezeken kívül a „SOMOGYÉRT Egyesületre” és a „Függetlenek” listájára.
Ezen kívül a többi 17 megyében szavazhatsz a Momentum listájára, ha alternatív pártlistát keresel.
Sőt Vas és Nógrád megyében az LMP-re,Nógrád megyében a Nép Pártjánra, Heves megyében a Második Reformkorra, Fejér mgeyében a Kutyapártra is szavazhatsz.
Veledtartok!
Én is kimaradok , majd elsörözgetünk.🍻🤠
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!