Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ki, vagy mi lesz az új megváltó?

Ki, vagy mi lesz az új megváltó?

Figyelt kérdés

Volt a Jakab Peti, aztán Marky Zai Peti, most Magyar Peti…

Volt összefogás, volt árnyék kormány, előválasztás, meg a jó ég tudja még mi nem.

Tünci parádé, az olimpia ellen, internetadót ellen, rabszolgatörvény ellen, kegyelmi ügy miatt, stb.

Mégis egyre kevesebb választó, egyre gyengébb ellenzék.

Mikor jön rá az ellenzék, hogy valódi politikusok, valódi program, és hiteles vezetők nélkül nem fog nyerni?

Mikor értik meg, hogy az a butaság, hazugság amit folyton fröcsögnek nem lesz elég?

A birkázás, Orbánozás, stadionozás, semmire nem jó, el kell fogadni, hogy a többségnek jobb így. Akkor lenne változás, ha a többségnek olyan alternatívát tudnának nyújtani ami még jobb lenne.

Tetszik vagy sem a választók többsége jobban érzi magát Fidesz kormány alatt. Ha őket birkázza az ellenzék az semmi. Abból nem lesz kormányváltás. Első körben ezt a szerencsétlen teszetosza ellenzéki elitet kellene eltüntetni. Talán normális emberekkel képesek lennének normális programot készíteni. Majd ezek után lehetne kormányváltás. Addig meg nem kell nyafogni. Nincs alternatíva = Fidesz 2/3.

máj. 5. 20:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
29%

Én az emberekről beszéltem, ami közösségi oldalakon látok.

A sajtó már ugyanaz sajnos, ahogy írtam is.

1500 ismerősöm van például facebookon. Soha olyat nem láttam, hogy Fideszes ismerősök hergelték volna az embereket.

máj. 6. 00:35
 12/12 anonim ***** válasza:
51%
Én viszont láttam fideszes ismerősöktől, hogy kórusban lustázták a tanárokat, hogy egy évben csak 9 hónapot dolgoznak és fizetésemelést kérnek és adócsalózták a katásokat. Áh, nem hergeltek. A Youtube videók alatt is megy az agymosott ellenzékizés, másmint ahol a moderátor nem vágja ki a fideszes trollokat.
máj. 6. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!