Fideszesek! Most hogy az országotok az unió putrijává válik lassan, mit tesztek a szavazófülkében az elkövetkezendő választásokon, hogy a gyerekeitek ne szégyenkezzenek amiatt?
Figyelt kérdés
2024. máj. 3. 20:15
1/10 anonim válasza:
Magyarország 14 évvel ezelőtt jobban el volt maradva az uniós átlagtól.
2/10 anonim válasza:
A nagyobbik lányom jövőre lesz szavazókorú, érdekli a politika, jelen állás szerint fidesz szavazó lesz.
Okos lány, büszke vagyok rá.
4/10 anonim válasza:
Úgy vannak vele, hogy hatósági áras far-hát nem kutya-macska ínyencség, hanem emberek való eledel.
5/10 anonim válasza:
Minél jobban lemarad az uniós átlagtól annál jobban élek, mert egyéni vállalkozóként home officeból nyugati cégnek dolgozom, euróban kapom a fizetést amit Magyarországon költök el. A gyerekeimet is arra nevelem, hogy ne tanulatlan prolik legyenek és motiválom őket, hogy IT vagy gazdasági diplomát csináljanak, amivel könnyen lehet full-remote külföldi pozikat kifogni. Ha nem élnek a lehetőséggel akkor ez van az ő döntésük, de hogy én a FIDESZ-re fogok szavazni az fix ;)
6/10 anonim válasza:
Sima ügy: nem csinálok gyereket.
7/10 anonim válasza:
Kicsit le vagy maradva, már rég nincs hatósági áras farhát.
8/10 anonim válasza:
Hülye kérdés. Mészárosék, Tiborczék és a többiek egyáltalán nem azt érzik, hogy putriban élnek, nem is járnak olyan helyeken, ők egészen mást látnak és éreznek a mindennapokban....
9/10 anonim válasza:
2010-ben konkrétan államcsőd volt. Fizetésképtelen volt az ország. Nem tudták többször is napokig a nyugdíjat sem utalni. Ehhez képest mosz vígan élünk
10/10 anonim válasza:
sima ügy: elköltöztem az országból és nyugodtan ráomolhat a farhát kommandóra. krumplibogarak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!