Igaz lehet a hír, hogy a Második Reformkor Párt méltó riválisa lesz a Tisza Pártnak?
Figyelt kérdés
Vannak akik így látják.máj. 3. 15:33
11/12 anonim válasza:
- Munkáspártot hagyjuk. Nem tartom valószínűnek.
- A hollóról még csak nem is hallottam.
- Vona levitézlett politikus. Sokan egyetértenek vele újabban, de nem elegen. Egyetértek Péterrel abban, hogy második esély a politikában nem igazán van. Túl sok szünetet is tartott, a sok szünet még youtubereknél sem szokott beválni:D Nem tudnak visszatérni és a régi nézettséget hozni. Ugyan ezt érzem itt is. Részben. Másrészt meg elkúrta a Jobbikkal és sokan nem bíznak már benne. Nem lesz szerintem kihívója. Nem látok persze 20 évre előre, de jelenleg én nem tartom reálisnak.
12/12 anonim válasza:
Orbán 2005kabaré:
"Minek a micsodájával?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!