A Mi Hazánk valóban a Fideszhez köthető?
Igen, rendszerint szavaz együtt a mihazánk a fidessszel, amikor a fidesznek nincs elég embere.
Amikor megválasztották mihazánkosokat önkormányzati szinten, akkor rendszerint mondják, hogy hajlandóak a fidesszel együtt működni, de mással nem.
8-as, amit te mondasz az hülyeség. Én tagja vagyok a Mi Hazánknak és egyik jelöltje is leszek az önkormányzati választáson, úgyhogy remélem nekem elhiszed, hogy ezek rágalmak és nem igazak.
Az a feltételezés, miszerint rendszerint együtt szavaz a Mi Hazánk a Fidesszel, amikor nincs elég embere már csak azért is hülyeség, mert a 2/3-os többségükkel mindig van elég embere. Hozzáteszem, sajnos. Az elmúlt 2 év folyamán, mióta parlamenti párt a Mi Hazánk, valójában sokkal több alkalommal a baloldali ellenzékkel együtt szavazott, bár nem ugyanolyan megfontolásból, hanem konstruktívan, amit pedig a DK-tól, Momentumtól és társaitól nem lehet elvárni, mert csak azért szavaznak le egy fideszes törvényjavaslatot, mert azt a Fidesz nyújtotta be, és ezt a Fidesz is ugyanúgy megteszi fordított esetben. A Mi Hazánk megalakulása óta vallja a konstruktív ellenzékiség elvét, ami azt jelenti, hogy olyan ügyek mentén, ami a nemzet érdekét szolgálja, akár a Fidesszel, akár a DK-val is hajlandó együtt szavazni, tehát az utolsó állításod is HAMIS.
Jószívűen tudom mindenki számára ajánlani, hogy a Mi Hazánkkal kapcsolatban érdemes meghallgatni a párt véleményét és tevékenységét is mondjuk Toroczkai László YouTube-csatornáján, vagy a Magyar Jelen hírportálon. Azok a rágalmaknak pedig, hogy egy Fidesz-közeli, oroszok által finanszírozott pártról lenne szó, nem igaz. Persze, a balliberális pártok és médiumok nem örülnek a Mi Hazánk jelenlétének, mert konstrukció híján aki nincs velünk az ellenünk van elvén léteznek, ahogy annak idején még a harmadikutas Jobbikot és LMP-t is, úgy a Mi Hazánkat is folyamatosan rágalmazzák és sározzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!