Kire szavaznál, ha most hétvégén lennének a magyar országgyűlési választások?
Akárkire fogsz szavazni, úgyis 2/3-al fog győzni, az, akit nem nevezek nevén.
Nemenjszavazni, felesleges.
3, ha szolgalelkű lennék, otthon dolgoznék valamelyik Mészáros cégnél, de, mivel se nem dolgozok valamelyik Mészáros cégnél, se nem vagyok otthon, ez mellé ment...
Viszont eddig az összes létező választásra hazamentem, vagy a legközelebbi konzulátuson szavaztam. Egyiknek sem volt, semmi értelme. Mégegyszer én nem adom a nevem ahhoz, hogy asszisztáljak ehhez az áldemokráciához és olyan képviselőket juttassak be akármelyik parlamentbe is, akik ugyanúgy nem csinálnak semmit, 4 vagy 5 évig, mint ezeddig.
"Addig oké, hogy MP ott van, de valami programfélét összerakhatnának, hogy lássuk legalább az irányt."
MP eddig a beszédeiben semmi olyasmit nem mondott, amivel egyáltalán nem értettem egyet. Március 15-én pl. több szempontból is felvázolt egy programot.
Persze, jó lenne ezt összefoglalva, írásban is látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!