Az áprilisi "fülkeforradalom" valóban az 1956-os forradalom befejezése lett volna?
Figyelt kérdés
Ezt mondta ma Orbán Viktor. Tehát az elmúlt 8 év során a kisemberek hitegetése, hergelése, lázítása nyomán megszerzett népszerűség, és az így kapott 2/3 ekkora eszmei magaslatba került?2010. okt. 23. 21:05
11/25 A kérdező kommentje:
Újabb "napi" Orbántól:
"ha 1989-ben nem követeljük a szovjet csapatok távozását, még mindig tele lenne velük Közép-Európa"
Vikike csak kisegér volt, aki az elefánt hátán düllesztette a mellét. Akkoriban ez a téma már le volt egyeztetve, sokkal magasabb körökben...
2010. okt. 23. 22:15
12/25 anonim válasza:
Természetesen igen, hiszen a történelmet-melynek ura a jó isten-folyamatában kell látni. 1956-ban A szovjet elnyomás ellen lázadt fel a magyar nép, amelyet 89-ben ugyan sikerült megdönteni, de az a forradalom bársonyosként vonult be a történelembe. Ebből következik ugye hogy nem véresként. Na ezzel csak az az egy baj volt hogy a sok régi komcsit nem tették el láb alól, hagyták őket tovább létezni, és hát látjuk hogy hova vezették az országot. Oda jutottunk hogy csalással, demagógiával, hazugságok tömkelegével egy átkos 8 éve vagyunk túl. Ebből lett elege a magyarságnak, amely újra összeszedte magát, és halált megvető bátorsággal elfáradt a szavazófülkébe, ahol behúzott egy ikszet a fidesz neve mellé, ezzel megdöntve az mszp rákosista korszakát.
14/25 anonim válasza:
Valószínűleg bosszantotta volna hogy az ő arcképe helyett az függ a falon.
15/25 anonim válasza:
"A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:25"
Nem hittem, hogy Észak-Koreán, Kínán és Kubán kívül is élnek olyan emberek mint te. Tudod te egyáltalán mit beszélsz?
16/25 anonim válasza:
De ugye csak viccelsz és nem gondolod komolyan?
17/25 anonim válasza:
Természetesen tudom hogy mit beszélek, az igazat, csakis a színtiszta igazat, a magyarok istenének igazát
18/25 anonim válasza:
Persze, nyilván viccből írtam. Nem tudom mennyire lehet egyáltalán ilyet komolyan venni. Mindannyian tudjuk hogy ezek azok a kommunikációs eszközök amellyel orbán éppen most betonozza be a hatalmát a következő 20 évre.
19/25 anonim válasza:
20/25 anonim válasza:
"Persze, nyilván viccből írtam."
Hát komolyan megrémítettél. Én el tudom képzelni, hogy vannak ilyen emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!