Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Én már tényleg nem értem mire...

Én már tényleg nem értem mire jó ez ???

Figyelt kérdés

NAV!

Nem írom le mit gondolok az emberekről akik ezt csinálják mert akkor nem engedi ide ki írni amit akarok! Minden évében több ezer Ft-al emelik a tb-árát tavaly 9600 Ft fizetem most jött a csekk 11300 Ft kell már fizetni minden hónapban ! Jövőre mennyi-vel emelik?? Lesz 20000 Ft dühítő nagyon hogy így le húzzák a szegény emberől a bőrt !!! Valahol lehet panaszt tenni ellenük vagy ilyesmi ?

jan. 15. 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ma 22:25

Nem köteles fizetni. Akkor fizeti ha akar ingyenes orvosi ellátást. De szerintetek ez amúgy is hülyeség, mert akkora várólisták vannak, semmire se jó a magyar egészségügy, akkor nem értem, miért ennyire fontos, hogy biztosítva legyen?

jan. 15. 22:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, érdeklődj utána, ha nincs jövedelmed, megtakarításod, régebben lehetett mentességet kérni a tb járulék fizetés alól a járási hivatalban. Lehet hogy ez érvényes még.
jan. 15. 23:31
 13/14 anonim ***** válasza:
59%
10: egyszerű, a megtakarításaiból, a vagyonából. Aki igénybe vesz egy szolgáltatást, azért fizetnie kell, biztosítási alapon működik a TB.
jan. 16. 00:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Rosszul tudjátok, mivel kötelező fizetni. Egy ideig gyűlik gyűlik, utána a NAV kamatostul behajtja.
jan. 19. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!