A többség örül, hogy korábban van sötét az óraátállítás után, és támogatottabb, hogy nyáron is ez maradjon?
Akkor előre kéne állítani a gáz-és villanyórát, de tán még a vízórát is. Ne legyünk felületesek.
14.
És ezt ki állította? Rajtad kívül.
Az óraállítás jó, egyesíti a 2 időszak előnyeit. Állítgatás nélkül valamelyikben rosszabb lenne, mint jelenleg.
#16 A kettő nem ugyanaz. Én sem akarom, hogy már 8-kor sötétedjen és vele hűvösebb is legyen nyáron - mivel 5 óra után most még simán kint lehet lenni a strandon vagy a kertben a melegben 8-9 óráig is akár.
de egy szóval se mondtam soha olyan marhaságot, hogy nyáron ettől már 5-kor sötétedne. nyilván mások sem csak te most így akartad bemutatni.
A télit választom, várom, hogy ez legyen a vége ennek az óraállításnak. Nem baj, ha sötétben kell indulni, 6-kor, fél hatkor legyen már/még sötét, ne olyan fény, mint 10-kor...
Nyáron őrület, hogy 9-kor még világos van, fél 5-5 körül meg már világos van, nem tudom, hogy hajnal vagy 9 óra van.
És a lényeg, hogy szúrjatok le egy botot, délben ne 11 órát mutasson már az árnyéka... Át kell írni majd a tankönyveket.
19.
Mert szerinted a leszúrt botban délben délre mutat, vagyis 12 órát?
Ki kell ábrándítsalak, az év napjától és persze a földrajzi pozíciótól függően nálunk kb 12:37-kor mutat délre. Na akkor most mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!