A fidesz mért nem a fiatalok jövőjét nézi?
Figyelt kérdés
Ezzel a haza jövőjét is nézné.
Anno mivel is győzött a választáson? Nem csak, hogy jobb lesz az élet, ezt is mondta, de mi volt a nézet, meg az egész. És mi lett most?
2023. okt. 20. 01:44
1/16 Szabi15 válasza:
Szja mentesség, mint fiataloknak szánt kedvezmény? Én kicsit idesorolnám, ha leleményes a fiatal kihasználja, ha olyan mint én voltam nem biztos. Amúgy meg senkinek a jövőjét nem nézik úgy igazán szerintem.
2/16 anonim válasza:
Mert a mai fiatalok gyűlölnek mindent ami magyar, világpolgároknak tartják magukat és marijuana-füsttel teli romkocsmákban gyalázzák Orbánt.
3/16 A kérdező kommentje:
Nem is füveznek. Nem is járnak kocsmába.
2023. okt. 20. 02:54
4/16 anonim válasza:
Mert a fidesz lexarja a jövőt. Ők most vannak hatalmon, most élnek, most akarnak jól élni, megszedni magukat, lexarják, hogy mi lesz itt 15-20 év múlva, amikor lehet, hogy már nem is élnek, vagy ha igen se lehet őket felelősségre vonni. Ezért nem érdekli őket az oktatás meg az egészségügy se.
5/16 anonim válasza:
A fiatalok jövőjét is nézi! A saját gyerekeik jövőjét.
6/16 anonim válasza:
#5: Csak a fiatalok is nézik a saját jövőjüket. Azért lépnek le ebből az országból, ha csak tehetik. A saját gyerekeik jövőjéről meg gondoskodnak, attól te ne félj.
7/16 anonim válasza:
Éppen a fiatalok jövőjét nézi amikor megmenti őket az ellenzék tehetségtelenségétől.
8/16 anonim válasza:
9 :) Kb. Bezzeg ha donáth papára bíznánk a fiatalokat..
9/16 anonim válasza:
Nézik ők. Mit gondolsz miért nem b****hatnak meg 40+-os vén kanok 13 éves gyerekeket? Segít valamit az a szó, hogy gyermekvédelmi törvény? Kapisgálod már? Nem az ellenzék ötlete ez, ők ezt nem írták alá (kivétel a Jobbik, de Gyurcsány ledorongolta őket érte). És az, hogy a 40 éven aluli fiatalok adókedvezménye? 25 éven aluli fiatalok szja mentessége? Ez semmi?
10/16 A kérdező kommentje:
Kit érdekel mi van külföldön. Ha a kormány itt nem segít, ahol kéne. Mondjuk most má inkább ne csináljon semmit, csak rontana a helyzeten. Valami szélsőjobb kormány kéne.
2023. okt. 20. 17:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!