Baloldali politikusok pénzért lefeküdtnek Brüsszel akaratának és beengednék a migránsokat. De miért jó ez a baloldali szavazóknak? Ők miért támogatnak ilyen alja embereket?
Figyelt kérdés
Nem, a Fidesz nem engedett be migránsokat. Ne lovagoljon senki a munkavállalás céljából érkezett legális papírokkal rendelkező külföldi munkásokon. Itt most az illegális bevándorlókról van szó!2023. okt. 13. 21:16
11/15 anonim válasza:
Komcsi vagyok, komcsinak születtem, kommunista volt a dajka is felettem.
13/15 anonim válasza:
10, A francia példánál mindenki elfelejti, hogy az ottani bevándorlók nagy többsége a francia gyarmatokról érkezett, jó eséllyel még a gyarmati időkben. Aligha beszélhetünk ott migrációról, se legálisról se illegálisról.
Kis túlzással, mintha Borsodból Győrbe költöztek volna.
14/15 anonim válasza:
Gyarmatbirodalom megszűnt 1960-ra. A bevándorlás korlátozása csak az 1970-es évek 2. felére tehető. És még azután kb. minden 2. évben módosították a bevándorlási törvényeiket.
Itt migrációról van szó minden értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!