Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Gyurcsány Ferenc illegális...

Gyurcsány Ferenc illegális szemetét mikor távolítják el a Bakony bányagödreiből, mielőtt még szennyezné a karsztvizeket?

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 17:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Volt egy elírás a szövegemben.

"Ezeket is mind Gyurcsány itthoni és külfölre mentett vagyonából kellene helyre állítani és kárpótolni, mint a szegénységbe taszított emberek millóit.

Az igaz, hogy akkor nem sok maradna neki, de mit érdemel egy nép ellenes kegyetlen diktátor ha még eddig a börtönt megúszta, legalább a vagyonával fizessen! "

2010. okt. 19. 10:45
 12/22 anonim ***** válasza:
80%

Ne bántsátok fleto elvtársamat.

Tudo azt irigylitek ,hogy az anyósa 550 0000 000 ft kölcsönt adott neki ,amit természetesen nem kellett visszafizetni.

Mondjuk ennyiért vette el Apró Piroska lányát.

Nem gondoljátok,hogy ezt a pénzt tájrehabilitációra fordítja?

Nektek ilyen anyósotok soha sem lesz,mert a Ferinek nincs lánya.

Lenin Mondta:tanulni...tanulni..elvtársak..

2010. okt. 20. 09:44
 13/22 anonim ***** válasza:
41%
Hogy lehet az, hogy az utóbbi 20 évben mindent Gyurcsán tett? Hát Orbán Papa kőbányája, Orbán apósának szolnoki juhászati telepe? ezt Ő adta, Vagy antal jóska és torgyán jóska szövetkezet szétverése, ami miatt 800.000 ember vált munkanélkülivé. Őket is isteníted? Mit gondolsz azokat a bányákat ki zárta be, s tett bányászok ezreit földönfutóvá. Ki verte szét a keleti piacot amiből az ország élt? Diktatúráról beszéltek? Most a fidesz alatt meg fogjátok tapasztalni mi a diktatúra. Adócsökkentésről beszélt, s jönnek a plusz adók.Ezeket mind mi fogjuk megfizetni. mert a bankok és multik nem hülyék.
2010. okt. 22. 12:36
 14/22 anonim ***** válasza:

Majd akkor, amikor megtudod, hogy miből épített magának a Szíjjártó százmilliós villát csak úgy, a szóvivői fizetéséből.

Mondhatnám úgy is, hogy soha.

2010. okt. 22. 12:46
 15/22 anonim ***** válasza:

"Hogy lehet az, hogy az utóbbi 20 évben mindent Gyurcsán tett?"

Nekem pl. az utóbbi 25-30 évből az utolsó 5 volt kegyetlen és szite elviselhetetlen, amikor elveszítettem a fizetésem és majdnem mindenem. Most szoc.járadkból tengődöm. Ilyen, de még ehhez közeli állapot még soha nem volt a életem során. Néhány év alatt bele betegedtem a stresszbe és a túlhajszoltságba, most zsák gyógyszeren élek.

Igen ő, gyurcsány volt az aki tetteivel, és még az utolsó percben szavaival is az éppen csak szűkösen megélő nép kizsákmányolását tartotta szem előtt.

Azelőtt miért nem lázadt fel a nép, vagyis emberek jókora csoportja bp-n és vidéken, mint gyurcsány alatt? ..már akinek volt bátorsága kimenni. Nekem nem volt, de lelkileg velük voltam.

Gyurcsány még az utolsó percben is azt igyekezett nyomatékosítani, nehogy nép központú legyen az új rendszer, a "populizmus" hamis érv hangoztatásával.

Voltak "jó" projektek, valakinek biztosan jók a zsebben, mint "sivatagban" alagutat építeni.

Ha nem lennének ezek ilyen tragikusan valós dolgok akkor viccnek is lehetne gondolni, annyira komolytalan ötlet.

"Miért pont gyurcsány alatt romlott meg az életünk?"

Az emberek érzik, hogy mikor fordult sokkal rosszabbra a sorsuk, sorsunk. Azt el sem tudtam képzelni az előző 20 évben, hogy valamikor majd attól kell rettegni, hogy nem tudom megkeresni azt a pénzt amiből fenn tarthatom a lakásom és önmagam.

Azért nem másokat szidunk mert korábban nem éreztük a lét bizonytalanságot és a kiszolgáltatottságot. Gyurcsány volt az aki az átlag alatti jövedelmü emberek pénzére jobban hajtott mint azokéra akiknek az nem okozott volna megélhetési gondot a nagyobb elvonás.

Orbán Viktor Most a multikat fogja meg, mert onnan lehet elvenni ahol még bőven marad mellette is. Ha meg azok az áruház láncok az áremelés áthárításával próbálkoznak akkor ki fog náluk vásárolni? Akkor tönkre mennek, amikor lesznek annál olcsóbb üzletek is.

Amekkora kárt gyurcsány okozott az országnak és az embereknek, az hány "vörösiszap katasztrófával" ér fel?

Hányan veszítették el házukat, vagyonkájukat és a munkájukat de az egészségüket is az elmúlt 8 évben?

Hányan pusztultak bele a túlhajszolt tempó okozta betegségekbe ebben az időszakban? Miért csak most szerveződött a második 56'? Mert Mert gyurcsány volt a magyar hitler! Mert ő volt aki lábbal tiporta az embert,

Akinek nincs a bankban legalább 10 milliója sőt akát egy sem az nem ember? Aki eddig is máról holnapra élt az gyurcsány alatt nem tudott még úgy sem megélni. Elárverezték mindenét, ha volt egyáltalán még mit.

Előtte miért nem volt ennyi gond az országban?

Miért nála kezdtek lázadozni az emberek, a saját testi épségüket nem kímélve..?

Azt sem tudom elképzelni, hogy egyáltalán miért volt akár egyetlen ember is aki ezek után még gyurcsányra szavazott?

Illetve El tudom képzelni, aki eddig tőlük kapta a fizetését az megélhetését féltve kénytelen volt megpróbálni menteni a saját munka adóját.

Vagy akinek mértéktelenül van pénze és semmi nem számít, szine mindegy neki. Más értelmes ok erre nem lehetséges.

Igenis, ha már ennyi dolog összegyűlt ellene akkor fizesse meg az okozott károk rehabilitációját!

Csak egy a baj, van egy régi törvény, ha egy csaló őrült elmebeteg gazember (mint hitler) egyszer ebbe a pozícióba kerül azután a tetteiért nem terheli anyagi felelősség, csak erkölcsi.

Ez milyen nagy igazságtalanság! Egy emberek millióit megnyomorító rabló az állam égisze alatt bármit büntetlenül megtehetett.

Játszott az országgal, miközben mindent megtett, (apró trükkök százait, amiről nekünk nem kell tudni), hogy úgy tőnjön, hogy minden jól működik.

Szóval nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél, itt meg már vihar volt.

Szerintem senki nem sajnál egyik felső vezetőtől sem semmilyen értéket vagy fizetséget, ha az az ember a rászoruló népet védi, mert az ország emberekből áll akik összehorják a sok kis fillért az adóikból.

Ha a kis embereket nem becsüljük, helyette addig szorítjuk amíg még ki lehet az utolsó leheletig mindent szedni belőle, akkor rövidesen nem lesz aki termeljen.

2010. okt. 23. 10:42
 16/22 anonim ***** válasza:
Majd, ha Orbán-papa eltűnik a bányák éléről, és nem taszít le senkit azért, mert esetleges konkurencia... Volt 4 éve mikor ezt tette, most lesz neki (már csak) 3,5 fél éve erre... De az is lehet, hogy akkor, ha a tokaji szőlőhegyeket is államosítják, mint a magánnyugdíjba befizetett eddigi pénzeket... Válassz, melyik tetszik jobban? Azt terjeszt fel a parlamentbe!
2010. okt. 23. 15:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez így erős csúsztatás, mellé beszélés és a másik fél oktalan mocskolása, mint a gyurcsányék slepjétől már megszoktuk.

A lényegről kell beszélni. A lényeg az, hogy az elmúlt 8 évben térdre rogyott és ezért fellázadt az Magyarország. Sokan hova jutottak? Ne mondd, hogy ezt nem látod. Helyette mások vállalkozásaival foglalkozol elterelésképpen.

2010. okt. 23. 16:09
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Tudsz valami konkrét bizonyítékot, vagy csak a szart kevered? (Egyébként nem kell eltávolítani. Egy kőbányából kell sok-sok követ hozni és befedni.)
2010. okt. 25. 18:17
 19/22 anonim ***** válasza:

"(Egyébként nem kell eltávolítani. Egy kőbányából kell sok-sok követ hozni és befedni.)"

Aztán hadd működjön a filter teához hasonlóan..?

Mert ugye a kövek között átmegy a víz és mindent átmos a hulladékból, tovább a karszt víz rendszerbe.

2010. okt. 26. 10:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Közben nézelődtem egy kicsit "Gyurcsány dolgai" témában. Szerintem ez a hulladék lerakás csak egy töredék morzsa ahhoz képest amit megtudtam a Gyurcsány családról Indonézia hivatalos lapjából és a hozzá kapcsolódó egyéb forrásokból.

Itt következik néhány link amit érdemes átolvasni:

The Jakarta Post (Google fordítás, oldal fotó)

[link]

Itt minden le van írva:

[link]

Hogy hol a pénz? Hát itt!

[link]

Indonéziába menekítették a pénzt Gyurcsányék?

[link]

Magyar fórumon erről:

[link]

Jó olvasgatást!

2010. nov. 8. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!