A Fidesz miért legalizálta a környezetszennyezést?
Figyelt kérdés
2023. okt. 1. 14:57
1/8 anonim válasza:
Semmi ilyesmi nem történt. Vélhetően bedőltél valami hazug propagandának.
2/8 anonim válasza:
A szokásos hergelő kérdésbedobás.
Tény semmi, magyarázat semmi, hivatkozás semmi, csak egy alátámasztás nélküli állítás.
Ne etessétek a trollt!
4/8 anonim válasza:
Igen, már én is útszélire, erdőbe hordom az ócskavasat, jó lesz a mókusoknak, szarvasoknak játszani. Mivel már nem leadható. Vegyes hulladékot ezelőtt átvették, most már aprólékosan szét kell válogatni. Több barátom is beleszaladt ebbe, most már 1-1 futóval inkább erdőbe viszik. Most tönkrement betonkeverőm, két villanymotor, azok is erdőbe fognak landolni, mert nem vagyok vállalkozó, én nem adhatom le. Ez mellett, ugye a nem régi törvénnyel, a nagy cégek is simán szennyezhetnek, nincs bünti.
5/8 anonim válasza:
Mert a környezetszennyezés a világon mindenhol legális egyedül nálunk volt még tiltott.
6/8 A kérdező kommentje:
2023. okt. 1. 18:01
8/8 Senior Séf válasza:
Ha pl az akkumulátorgyárakra gondolsz, ott bizony sok pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!