Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Fidesz miért teszi tönkre...

A Fidesz miért teszi tönkre az egész országot?

Figyelt kérdés
Miért építi le módszeresen az egészségügyet, a taníttatást, az ország infrastruktúráját és az emberek életszínvonalát?

2023. okt. 1. 02:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
#10 ez a Gyurcsány ilyen megátalkodott? Bár inkább Brüsszel keze van a dologban, most ő a Soros.
2023. okt. 1. 07:49
 12/20 anonim válasza:
27%

Én jobban élek mióta Orbán rendszer van. De előtte sem voltam szegény. Az egy kulcsos adórendszerrel a legelső évében a zsememben maradt 15 millió pluszban.

Akkor jött a CSOK amit hülye lett volna nem kihasználni, pedig kp-ra is tudtam volna magamnak építeni. Ugyanez a babaváróval. Befizettem belőle egy luxus autó kezdőtörlesztőjére.

Van 4 gyerekem, az asszony felső vezető 2,8 milliós nettóval, nem adózik semmit.

Én azt látom, hogy a kicsit tehetősebb, tanult ilyen vállalkozó félék kilőttek. Az átlag meg csúszik le folyamatosan, a középosztály szinte megszűnt létezni.

2023. okt. 1. 07:57
 13/20 everlight ***** válasza:
100%
1. 27% ÁFA ból nincs elég forrás,Extraprofit adóból,jövedéki adóból nincs forrás?
2023. okt. 2. 00:09
 14/20 Strand Unió ***** válasza:
100%

#Kerdező

A Fidesz azzal teszi tönkre az országot, hogy az általad említett (+nem említett) szektorok fejlesztése helyett a pénzt magának teszi (lopja) el, vagy olyan dolgokba fektet, ami megintcsak neki hozza a lovét. Ez által nem marad, vagy nem annyi marad, az ország fejlesztésére amennyi kéne. Plusz az örökös ok nélküli miniszter cserék, meg a havernak passzolt miniszteri posztok ahhoz vezettek, hogy hozzá nem értőknek kell egy adott szektort felügyelnie, ami = a minőség romlásával is. Ez az egész nem tudatos, ami alatt azt kell érteni, hogy a jelenlegi vezetésnek nem az a célja, hogy tönkre tegye az országot, egyszerűen ez is benne van ebben a föntebb említett viselkedésformában. Ez persze nem mentség. De ezt okozza a hatalom, ha nem figyelsz.

2023. okt. 2. 11:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"A Fidesz nem tesz tönkre semmit. Ha valahol forráshiány van az a Gyurcsányista baloldal aknamunkájának köszönhető, amiért a brüsszeli pénzeket befagyasztották."

Lol, a fidesz alatt lett a legrosszabb állapotban az ország.

Egyébként, ha olyan tehetségtelen a fidesz, hogy nem tudják megakadályozni a "Gyurcsányista baloldal aknamunkáját", akkor takarodjanak el, mert alkalmatlanok.

"több orvos dolgozik most, mint Gyurcsány idején, betiltották a hálapénzt, és sokat modernizálták a kórházakat. Sokat javult a felsőoktatás is, és az életszínvonal is"

Mármint papír alapon több van, valóságban meg kevesebb, ezért lettek sokkal hosszabbak a várólisták, mint Gyurcsány alatt voltak.

Az egyik orvos ismerősöm, amikor szólt, hogy az egyik eszköze törött, akkor kapott egy sokkal használhatatlanabb, sokkal töröttebb eszközt. Ennyire modernek a kórházak.

A felsőoktatás csak romlott, semmi javulás. Ennek részben az az oka, hogy a felsőoktatásban dolgozó tanárok sincsenek megfizetve, így a legjobb oktatók elmennek.

Az életszínvonal meg sosem volt ilyen rossz összességében.

2023. okt. 2. 12:06
 16/20 anonim válasza:
63%

Az a fura ebben, hogy itt is, de más fórum oldalakon, közösségi média felületen is a kommentelők 80%-a elégedetlen. Ismerőseim és családtagjaim, barátaimnak a 80-90%-a.

Mégis 4 évente sikerült valahgy a 2/3-ot elérniük. Nem értem én eztet

2023. okt. 2. 14:11
 17/20 Strand Unió ***** válasza:
100%

@16

Vannak teoriák arról, hogy az elöző választás is el lett csalva. Nem tudom így van-e, az eredmény végül is ugyan az marad. De azért nekem is nehezemre esik elhinni, hogy ennyi kritikus hang mellett még mindig ekkora a támogatottságuk, persze lehet bejött az embereknek a Sorosos propaganda meséik.

2023. okt. 2. 18:46
 18/20 everlight ***** válasza:
100%

15.Az Eu nem tűrte tovább hogy Orbán meg a sleppje lopják az Európai adófizetők pénzét. Te mit szolnál hozzá ha bármelyik ország vezetője stadionokra,propagandára,haverokra szórná az általad is befizetett adót.

Nem látszik hogy majd 20 éve tagjai vagyunk az EU nak ahogy az adó bevételek felhasználása sem látszik.

Jó ha egy mellék utcát 10-15 évente felújítanak olyan trehányul hogy 3-4 év után repedezett.

POstákat zárnak be, a minimál nyugdíj nem emelkedett.Családi pótlék nem emelkedett,

2023. okt. 3. 09:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt az egészségügyet, nagy részetek egy igénytelen nulla, megy a drog, pia, hülye kaják, mozogni ha 50 métert kell már húzzátok a szátok mert aki 20 métert sétál az csöves aztán ha a testetek benyújtja a számlát akkor egyből Orbán meg az egészségügy a hibás, valójában a kórházban lévők 80% a hibás hogy odajut.
2023. okt. 5. 16:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Apukám orvosként dolgozik egy pesti kórházban. Vannak olyan osztályok, ahol minden ápolóra 2 orvos jut.....
2023. okt. 6. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!