Mit gondoltok, milyen párt volt au SZDSZ?
Csak veleményekre vagyok kíváncsi, hogy aki szerette az miért szerette, illeve aki utálta az miért utálta?
Teljesen kívülálló vagyok, nem vagyok sem mellette, sem ellene úgyhogy engem nem illik szidni :D
Még gyerek voltam, amikor megszűnt és csak halványan emlékszem rá. Annyit tudok róla, hogy anno még a FIDESZ-szel is szövetségben álltak egy darabig, meg hogy liberális párt volt. Azt viszont nem tudom, hogy van e hivatalos jogutódja, vagy hogy a mai pártok közül valamelyik az SZDSZ ideológiáján alapul e.
Az lmp meg a pm pont az ellentetje az szdsznek
Legkozelebb gazdasagilag a fidesz all hozza kulturalis teren meg valoban a momentum
Egyik se úgy liberális, ahogy az SZDSZ. Az MSZP-SZDSZ gazdaságilag azért sok szempontból jobboldali volt, míg az általad megnevezett pártok nem azok. A momentum elég egyértelműen centrumpárt, míg a PM baloldali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!