Fideszesek! Mit szóltok hozzá, hogy egy olyan Trumpot támogattok, akit még Joe Biden is le tudott győzni az elnökválasztáson 🤣 ?
Figyelt kérdés
Értitek, még az a bizonyos Biden is.2023. szept. 3. 18:48
1/16 anonim válasza:
Én Orbán Viktort támogatom, nem Trumpot.
2/16 anonim válasza:
Fideszes vagyok és nem támogatom egyikőjüket sem. 😉
3/16 anonim válasza:
Na pont a mi támogatásunk kell nekik.
4/16 anonim válasza:
Viktor nagyon bízik a degenerált Trumpban, én meg abban bízom nagyon, hogy Trump, mire újra indulhatna, börtönbe kerül. :D
5/16 anonim válasza:
Viktor is jobb lenne ha pártatlan lenne ebben a témában.
8/16 anonim válasza:
Mi köze a fidesz szavazóknak Trumphoz?
9/16 anonim válasza:
8: imádják, mert a KESMA-propaganda megmagyarázta nekik, és a Nagy Vezért is őt támogatja.
10/16 anonim válasza:
Ez elég propaganda szagúnak tűnik. Magam is rájuk szavaztam, és rengeteg ismerősöm is. Olyat ellenben egy embert sem ismerek, aki nemhogy Trumpot éltetné, de akit egyáltalán különösebben izgatna az USA politikája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!