Nagyon úgy néz ki, hogy igen. A fidesz fasiszta beállitottságú párt. Amelett, hogy dilettáns a kormányzáshoz, csak Magyarország teljes lepusztitásában érdekelet. Padlón az egészségügy. Az oktatás. Az átlag keresetag EU-ban az utolsó helyen.
2023. szept. 3. 06:00
22/25 anonim válasza:
Remélem soha!!!
2023. szept. 3. 13:18
23/25 geza tozser válasza:
22/22
Te normalis vagy, szabad legyen meg kerdeznem? Mi a JO EBBEN a rezsimben -mert rendszernek nem mondhato-ahol az EU-s penzekbol milliardokat lopnak el es mindenre "futja" csak arra nem amire kellene? Latom, most mar letre hoytak a huszarsagot is, es a szovivo meg is indiokolta.."A modern hadviselesben is fontos szeret jatszik a lovassag."? Igen? A tanokok es a dronok ellen egy lovasagi roham, de ha az indok az lett volna, hogy eppen ideje hogy Orbant huszarok kiserjek amikor egy kulfoldi vendeget fogad, megertetem volna.
Lehet kis fidesszeskem, NEKED JO, DE tobb millio "birkanak" aki vakon koveti ot -meg ha elni is alig tud a j0vedelmebol- nem hiszem hogy jo.,,
2023. szept. 3. 18:54
24/25 anonim válasza:
Szerintem azért már kezdenek rájönni az emberek,h rohadtul át lettek verve,és kb az ígéretekből semmit nem tartottak be!Rohadt nagy összefogásra lenne itt szükség,és nem vagyok benne biztos,h nem fog előbb utóbb úgy igazán fellázadni a NÉP!Amúgy azt nem értem,h az EU minden szarba beleszól,akk abba a sok szabálytalanságba miért nem,ami itt folyik??Szégyen,és felfoghatatlan,h itt a legalacsonyabbak a bérek az egész EUn belül-még a románok is megelőznek minket,-viszont az élelmiszer árak itt a legmagasabbak!:/Ez ellen kellene lázadozni,nem csak a netadó ellen!ott célt értek az emberek:közös összefogással szerintem bármi elérhető!!
2023. szept. 5. 18:59
25/25 geza tozser válasza:
Az EU a tagorszagok belugyeibe nem avatkozik be,bele.
A velemenyuk az lehet..ha AZ nekik jo, akkor eljek azt ugy ahogyan
ott van.
Es kesz..nem foglalkozik "rendszer valtassal" ha maga a NEP nem akarja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!