Az hogyan lehetséges, hogy Gyurcsány idején gond nélkül volt az embereknek pénze fodrászra, most meg Orbáni inflációnak és reálbérek zuhanásának köszönhetően luxus még egy hajvágás is?
Az úgy lehet, hogy a fidesz reggel, délben és este lop, csal, hazudik.
Leépíti a magyar emberek életszínvonalát mert a fidesz akkor is pofátlanul lop (közpénz) amikor már az EU nem küldi a pénzt a korrupció miatt.
Egyetértek. 2010 előtt minden évben új Porschet bírtam venni. Akkor vettem a 100m2 házamat is. A kórházban pusztán kézrátétellel is képesek voltak gyógyítani olyan jó volt az egészségügy. Nettó négymilliós fizetésem volt, és ez akkor átlagosnak számított.
Míg ma ételt venni sincs pénzem és sorban kell álljak Iványinál, hogy legyen mit ennem, bruttó 200 keresek, sokaknak ma még ez is csak álom. A kórházban pestises patkányok eszik meg élve az embereket.
Kevesebb Kossuth rádiót kellene hallgass. Ha nem csak az m1 előtt bambulnál egész nap akkor tudnád, hogy csakis a színigazat írtam le. Vagy talán egy putyinista narancsködös kremlin FideSS bérenc lennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!