Melyik párt szimpatikusabb a legjobban nektek?/melyikre szavaznátok és miért? És mi az oka hogy a többire nem? DK (Gyurcsány Ferenc), Fidesz (Orbán Viktor) vagy Mi hazánk (Toroczkai László).
Sikerült felsorolni a legkártékonyabb csoportokat, gratulálok. Ez világosan magyarázza az ország jelenlegi állapotát, miszerint már nem is Európával, hanem a sötét Afrikával emlegetik együtt.
A politikában a szimpátia a hozzá nem értés jele. Amikor érzelmek alapján ítélünk, az nagyjából az ügyes mellébeszélést dicséri a felelős szakértelem helyett. És hogy mi a felelősszakértelem? Hát ahhoz előbb sok fogalom megvilágítása lenne szükséges, csak kár hogy fogadó készség nincs rá.
Az mszp azon belül is komjáti emel szót a munkavállók érdekében.
Es a jobbikból z karpát d.
A többi párt szerint teljesen oké a fekete és szürkefoglalkoztatás, a sztrájk jogok korlatozasa/a sztrájk betiltása, a rabszolgatörvény ervényesítése, vagy hogy a migránsok letörik a fizetéseket ellejetetlenítve a magyar munkavállalót.
Dk
Teljesen passzívak
20% támogatassal nem a többi ellenzéki partot kellene tönkretenniük, hanem varosfelgyújtó tüntéseket szervezniük.
Fidesz
Nyíltan magyarellenes tolvaj banda
Mhm
Eu kilépés vagyis nyomor párti.
Vidéki konzervatívabb emberként:
MHM=2010 előtti, cukisodás előtti Jobbik, csak már odafigyelve, hogy ne cigányozzanak és zsidózzanak annyit.Ugyanaz lesz vele mint a Jobbikkal, egy idő után felőrli magát.
DK=2010 előtti világ, ellenzéki kék fidesz.Ha egy DK gyűlésen kicserélnénk a DK táblákat Fideszes táblákra semmi különbség nem lenne.Kb egy balos NER lenne ha rajtuk múlva.
Fidesz=A lehető legkártékonyabb kormányzás a 2.világháború óta.Ezt még a Kádár-rendszer sem tudta elérni, hogy így kirohadjon a magyarok agya, és még az MSZMP sem szolgáltatta ki így a saját hazáját idegen érdekeknek.
Momentum=Ha kicsit felvennének egy nemzetibb irányt, amivel megszólíthatóbbak lennének a vidéki szavazók, akkor még hosszútávon ez volna jó.De valszeg én rájuk fogom adni a voksomat legközelebbi választásokon, függetlenül attól, hogy a belpesti wokeliberalizmus nem az én világom, de egyelőre ők fiatalok, ők nem vettek részt a NER és a 2010 előtti balos NER világának kiépítésében.Őket tekintem a legkisebb rossznak.
Én is Mihazánkra szavaznék és fogok is.
Sok ismerősöm olyan ostoba. Csak nácizzák őket, programtervükkel meg tisztában sincsenek.
21/F
A felsoroltakból egyikre sem szavaznék.
Fideszre és DK-ra ugyanazért nem: szektás fanatikusokat gyűjtenek maguk köré, a végtelenségig demagógok.
Mi hazánk... nem látom a békés jövő lehetőségét egy Toroczkai kormány esetén.
Kérésre kifejtem bővebben, de alap esetben nincs türelmem túlbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!