A 2023/24-es magyar államcsődöt milyen szómágiával fogja levezetni a NER?
5: nem ugyanaz, mert a megszorítás a sikertelen gazdaságpolitika miatt kell, ez nem államcsőd, mert az akkor lenne, ha nem szorítanának meg, és bekövetkezne a csőd
Megszorítás rengeteg más országban is volt, van és lesz. Ezek szerint azok az ország mind csődben vannak?
10 ez egy gyenge és hazug propaganda, a főváros helyzetén a tucatnyi tanácsadó meg a megszámlálhatatlan főpolgármester-helyettes ront.
Meg a rossz gazdálkodás. Ennyi.
"10 ez egy gyenge és hazug propaganda"
Mondta ezt egy másik propagandár... a helyzet az, hogy én többízben letudom írni neked milliárdos tételben, hogy a kormány hogyan sz*patja a fővárost, míg te maximum százmilliós tételben fogsz tudni ellenpélda mondani, ott is bűvészkedve. Még a Fideszes propagandában sem fogsz találni semmit, ami levezetné, hogy mégis mi olyan érdemi rossz volt a gazdálkodásban. Csak ezeknek az állításával találkozni, levezetése nem. Innentől kezdve edukálnod kellene magadat.
13:)
Edukálnom?:)))))
Majd ha kijártad a kisegítőt kisfiam, csevegünk az edukációról:)
Téged a balos média sz*pat torkig, csak h.lye vagy, hogy felfogd.
#14 a balos média téged szopat torkig, hiszen te gondolod magadat jobbosnak, mert a balkomcsi fideszmédia azt szajkózza neked.
De ugyanaz a degenerált komcsi vagy, mint apád, és nagyapád volt, de ők legalább bevállalták irányzatukat, ellentétben veled, aki A PÁRT-ot (és a szovjetúniót) követve az ellenkezőjének hirdeti magát mint ami.
18 Figyelj debilke, én értem, hogy amikor elfogynak az érveitek (ez elég hamar megtörténik) akkor elkezdtek komcsizni.
Oké, lépjünk túl azon, hogy fogalmatok sincs mit jelent a szó, vagy hogy anyád életvitele miatt nem tudhatod ki az apád, így azt sem, hogy komcsi volt e, de feltételezed mások apja az volt. Sajnállak hidd el, előbb utóbb talán megismered az igazi felmenőidet.
de amikor bajnaival éneklitek az internacionálét, meg dobrev előtt térdeltek..akkor sem gondolkoztok kicsit sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!