Örülnek a fidesz-szavazók, hogy a következő években Orbán 500 ezer ézsiai vendégmunkást akar betelepíteni?
Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 21:27
11/17 anonim válasza:
Nem magyar. Ha egy magyar nő összefekszik egy migránssal mert neki nem felel meg egy magyar férfi sem az vállalja a következményeket.
12/17 anonim válasza:
"Ha egy magyar nő összefekszik egy migránssal mert neki nem felel meg egy magyar férfi sem az vállalja a következményeket."
Tehat megis csak migransok? Eddig ugy szolt a fama, hogy a fidesz nem migransokat, hanem vendegmunkasokat hoz be. Nemi zavart erzek az eroben.
13/17 anonim válasza:
#12 Hagyd rá, ilyen összetett szinten már nem képesek gondolkozni.
14/17 anonim válasza:
Hatvan és környéke teli van. Budapesten is vannak olyan kínai gyárak, ahol Magyart már nem vesznek fel csak vendégmunkást. Illetve, még láttam Szolnokon is egy párat.
15/17 anonim válasza:
Dél-alföldi, közepes méretű városban lakom.Az biztos, hogy itt még gyár sincsen, de rahedli migráns van a belvárosban.Pedig itt szó szerint qrvára nincs SEMMI, ami indokolná a jelenlétüket.Akármerre lépek ázsiai emberek, jó pár néger, csadoros nők.Napról napra csak tátjuk a szánkat, hogy itt mi a f*sz van???
16/17 anonim válasza:
Mintha ez egyetlen ember döntésén múlna, hogy ki, hol akar letelepedni, meg dolgozni.
Amúgy meg külföldi munkavállalókkal csak a fajgyűlölők ijesztegetnek. Gy. Ferenc, Klára, Vona, A mi hazánk, az MSZP, az SZDSZ, stb... Szerintem a 8 millió választóból 6 milliót nagyon nem érdekel, hogy aki beszereli az ablakát, az szerbül, magyarul vagy vietnámiul beszél-e. Engem sem zavar. Csak csinálja meg jól.
17/17 horex válasza:
5/
És 2+1 év múlva lebontják az akksigyárat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!