Hogyan lehetek szélsőjobboldali politikus? (A Többi lentebb lesz)
Sziasztok!
17 éves vagyok, és mondhatni nagy ambícióim vannak politika irányába. Az ideológiám egyértelműen szélsőjobboldali, konzervatív. Sok mai dologgal nem értek egyet (pl.: LMBTQ), és úgy gondolom, hogy Magyarországnak újra a régi fényében kellene tündökölnie. A mai pártok közül leginkább az MHM (Mi Hazánk) a legszimpatikusabb, de az MHM-mal sem értek teljesen egyet minden tekintetben. A baloldali pártokat, főleg a DK-t és az MSZP-t eléggé elítélem. A cigányokat is teljesen elítélem, hiszen Magyarországon rengeteg gondot okoznak a magyaroknak.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit tanácsoltok, hogyan folytassam az életemet hogy politikus legyek? Illetve mindenkit meg kérek, hogy lehetőleg ne úgy válaszoljatok, hogy ,,műtesd ki a gerinced" meg hogy ,,nyalj eleget felfelé" mert nyilván látom én is hogy sajnos mostanában olyan politikusaink vannak, akikre ezek a ,,
tippek" igazak lehetnek, de én pont ezen szeretnék változtatni, hiszen úgy gondolom, hogy politikus a nép szolgája is egyben, nem csak vezetője.
"úgy gondolom, hogy politikus a nép szolgája is egyben"
Akkor Magyarországon nagyon mellé lőttél a szélsőjobbal...
Két feltételnek kell megfelelni ehhez:
1. Ne legyen agyad (szélsőjobbosként ez már teljesült).
2. Ne legyen gerinced.
Ha nagyon biztosra akarsz menni, mélyen be kell nyalnod a Fidesznek, ahogy a MHM teszi, akkor megtűrnek a lábuk mellett a kormánypárti "honatyák".
Lopj, csalj, hazudj.
Ha van egy kutatás, ami megoldást kínálna egy problémára, pl. az oktatásra, akkor hirdesd pont az ellenkezőjét. A mihazánknak ez pl. bejött.
"Magyarországnak újra a régi fényében kellene tündökölnie"
17 éves kölyökként aztán tudhatod régen hogy mentek itt a dolgok...
", főleg a DK-t és az MSZP-t eléggé elítélem"
- Szíved jogod, tény hogy nem a legjobbak.. Bár az MSZP alatt nem tudom honnan tudhatnád milyen volt a megélhetés,volt e ekkora infláció,oktatás és egészségügy rombolás, hisz még pelenkás gyerek voltál akkor...
" Sok mai dologgal nem értek egyet (pl.: LMBTQ)"
- Tény hogy vannak dolgok amikkel magam sem szimpatizálok, de mi is a bajod vele?
"Mindenki sír, hogy Fidesz kormány van"
- Igen. És miért is vannak hatalmon? Mert jól tudják manipulálni az embereket főleg a média terén.. (Lásd: riogatás migránsokkal,gyurcsánnyal és sorolhatnám)
Amúgy pont hogy a fiatalok jelentős része inkább baloldali mintsem szélsőjobboldlai. Mint írták, már be is bizonyítottad hogy alkalmas vagy szélsőjobboldalra, hisz írásodból adódóan nem sok eszed van...
Gyerek vagy még... Tanulj... Az jó ha érdekel a politika, de amiket írtál annak javarésze blődség... Ha te a pártoddal valaha hatalomra kerülnél max egy még nagyobb csőd lenne az országnak.. Így is van már elég gyűlöletpolitika... Te kb ugyanezt vinnéd tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!