Orbán Viktorra miért mondják sokan azt hogy egy tolvaj hazaáruló?
Figyelt kérdés
2023. máj. 27. 00:31
2/19 anonim válasza:
Mert lop és az Eu meg a Nátó talpát nyalja.
3/19 anonim válasza:
Amiért Gyurcsányra azt mondják, hogy egy idegbeteg, rángatózó, alkoholista, beteges hazudozó, mellesleg egy amerikai kutatás szerint a világ egyik legrosszabb miniszterelnöke. (A különbség mindössze annyi, hogy Gyurcsány esetében mindezek az állítások valósak...) :)
4/19 anonim válasza:
5/19 anonim válasza:
#2: Érdekes, eddig még úgy volt, hogy az EU elleni szabadságharccal ("Állítsuk meg Brüsszelt", illetve a Junckert gúnyoló plakátok) Orbán kivezet minket az EU-ból (mostanában pedig már a NATO-ból is). Legalábbis ezt szajkózzátok folyamatosan. Most meg hirtelen talpnyaló lett? (Szerintem, ezekkel a totál ellentétes beszólásokkal egymást teszitek még nevetségesebbé...) :)
6/19 A kérdező kommentje:
5-ös Igen ezt én sem tudtam hová rakni:) A gyurcsányozós droid legalább nem hazudtolta meg magát, de ez? Ilyenkor mi játszódhat le a fejükben? Visítok ezeken:D
2023. máj. 27. 01:02
7/19 anonim válasza:
Orbán Viktor valójában politikai szélkakas.
8/19 anonim válasza:
Nem számít mit mondanak rá. Zsinórban nyeri a választásokat. Tud valamit ez a gazember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!